mieszkam k. Zwole. Nie wiem kiedy to jest,samochód będę miał dopiero w sierpniu w NL,a co do tych informacji to pewna holenderka mi tak powiedziała może i masz racje ale czy warto ryzykować??
We hope to see you at our show! M.I.V.W Event 2011 – The European Connection – will be held on Sunday the 7th of August 2011: show starts at 9.00hrs and ends at 17.00hrs.
Damage at the door:
15 euro’s per car.
W miejscowosci Leiden(miedzy Haga,a Amsterdamem) przy a4. http://www.xs4all.nl/~cleeuwe2/event_info.html
[quote=""el nińo""]a co do tych informacji to pewna holenderka mi tak powiedziała może i masz racje ale czy warto ryzykować??[/quote]
Dziwne.Mamy chyba rozbiezne informacje.
teraz bolid pojechał do lakiernika który zamontuje jednak ksenony,wymieni próg i ogarnie lakier z l.strony w czarny połysk pójdą też lusterka,klamki i plastiki w zderzaku zastanawiam się na przerobieniem tez tylnych lamp żeby tego białego nie było tylko jakoś na czarno to zrobić ale póki co nie wiem czy jest to wykonalne i czy ma sens
[quote=""el nińo""]ylko jakoś na czarno to zrobić ale póki co nie wiem czy jest to wykonalne i czy ma sens[/quote]
Ja zakupilem folie i tak chce je zaciemnic.Black chyba sa tylko z nazwy.
no ale jak przyciemnię je folia to znowu wchodzi w grę policja i czepianie się :/ chyba że to co jest białe nie będzie miało wpływu na jasność świecenia
obiecałem że teraz będą tylko grube mody i dotrzymam słowa
przed zima planuje jeszcze kupić dobre opony na nast sezon i nie będą to 15" a podczas zimy albo na początku wiosny gruuube fele a potem to już nie będę pisał ale plany są konkretne
tydzień w Polsce i torche zmian nastąpiło, tzn nowe nagłośnienie
z przodu pod szyba znajdują się JBL'e GTO series, z tyłu 165 JBL GTO,a na kole zapasowym basik Pioneera
a jak ktoś zacznie pisać że głośniki na półce to wiocha itp itd to niech przyjedzie i posłucha bo takie pisanie "wywal glośniki z półki" jest śmieszne bo gra to super nawet kolega który marudził jak posłuchał jak to gra i od tej pory nie słysze wywodów że to lipa.
i kilka fot czystego bolidu z nową glebą,lusterkami w połysku,rozpórką, tylnymi lampami i kierunkami bocznymi
]
Ostatnio zmieniony 26 gru 2012, 1:44 przez el nińo, łącznie zmieniany 1 raz.
mi też się podoba ale musze to napisać"wywal głośniki z półki" :d i nie pisz mi, żebym przyjechał posluchał bo jak dla mnie to nie ma prawa grać, tworzenie sztucznego "dzwięku przestrzennego" to nie dla mnie. Ale skoro Tobie odpowiada mieć tak a nie inaczej skonfigurowany sprzęt to ok, różne przecież są upodobania! Polo fajne!! widział bym tu jakąś jdmową felge:D
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego