[quote=""nowaczek087""]wszystko ładnie piknie kupcie zrobcie ale Panowie czy radość sprawi jak ktos wsadzi silnik i kupe kasy za to sie wylozy czy jak ze znajomym sie wsadzi???
170 koni? to moze tak z 250 wsadze do polo......[/quote]
wiesz ja bym był nawet za 300KM, ale ja to jestem pojebany na tym punkcie i to by było takie minimum :mrgreen:
ale nie masz co się spinać, wyraziłem swoje zdanie na temat tego silnika podpierając się jakimś tam doświadczeniem i wiedzą na ich temat, trochę się już przy nich na grzebałem i walczę dalej
mam też porównanie jak jeździ ABF i 2.8 24V 204KM i powiem, że przesiadka z 2.0 na 2.8 to jest nie porozumienie pod względem kosztów do otrzymanych osiągów
więc jak bym miał wybór między 2.0 a 2.3 to wolę 2.0 - ale jeżeli macie ten silnik w bardzo dobrej kasie i nie przykładacie aż tak dużej wagi do osiągów to bardzo dobre rozwiązanie bo dźwięk wam zrekompensuje wszystko
[quote=""nowaczek087""][quote=""darek-vw""]lepiej będzie już latał pancerny 2.0 16V 150KM w tej budzie, mniej awaryjny, lżejszy, tańszy, łatwiejszy w montażu [/quote]
droga otwarta, działajcie

[/quote]
to już przerabiałem, teraz jest etap jak największych mocy z V6
[quote=""nowaczek087""]robota idzie do przodu i jak niuniek wspomnial juz jest na zero takze zakup sie oplacil

[/quote]
i to najważniejsze, działajcie dalej, życzę jak najmniej problemów przy swapie i bezawaryjności :good:
Pozdrawiam