********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

S
Szafi
Newbie
Newbie

Post autor: Szafi »

Witam.

Mam na imię Sebastian i od grudnia jestem właścicielem Polo 6n wersja Open Air z 99r.

Moje rejony to Bydgoszcz i okolice.

Pozdrawiam.
Szafi
s
s_czarny
Newbie
Newbie

Post autor: s_czarny »

powitac

mam na imie sebastian, hehe jak kolega wyzej :-)

juz tu kiedys bylem, ale pozniej praca szkola, problemy z netem i itd itp bla bla bla i nie bylo kiedy forum odwiedzac

polo to 6N z 96roku 5d 1.4 60hp, mam go juz 2 lata i 6 miesiecy
jeszcze raz wszystkich witam
a
aroska
Newbie
Newbie

Post autor: aroska »

Witam ponownie wszystkich klubowiczów po dłuuuugiej przerwie
Mam na imię Artur, mieszkam w Zabrzu
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Witam ;)
Damian z Bierunia ;)
polóweczka od sierpnia 08roku, 1,4 98r;) narazie to usuwam rdzę z nadkoli po zimię no i felunek ;) mam zajebisty przebieg bo 26,5tys km jak kupiłem ;)
Awatar użytkownika
alienek
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: alienek »

hi!
jestem Kamil vel Alienek ;) urodzony i zamieszkaly w chorzowie na śląsku , kursuje na trasie katowice-gliwice .. znaki szczególne .. czerwony 2f z nienaturalnie niskim tylem xD ktorego kierowca wierzy ze 1.4D steilheck to rasowa ekonomiczna wyscigówka :) a tu autko :) => KarawaN <= jesli ktos czegos potrzebuje to chetnie pomoge :) pozdrawiam!
Obrazek
=> KarawaN <= D-Lader <!-- s] I jest Fajnie !!
[url=http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... =2929//url]info o wersjach i wy
P
Perpetua
Newbie
Newbie

Post autor: Perpetua »

Ups popelnilam gafe wiec przepraszam. Zamiast najpierw sie przywitac to kupowania mi sie zachcialo. Perpetua - podkarpacie od wczoraj z rozbitym przez malzonka POLO FOX, stare to ale poczciwe autko, no i malo pali co przy dzisiejszych korkach ulatwia mi zycie materialne. A apropo dran rozbil i uciekl za granice na delegacje- ale wroci i odpokutuje :|
Awatar użytkownika
jarodek
Newbie
Newbie

Post autor: jarodek »

Cześć wszystkim

Jarek, wciąż przed 30, mieszkam i pracuje w Zgierzu woj. łódzkie. Od października jeżdzę Polo 6N rocznik 1996 1.4
Obrazek
c
cyklop22
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: cyklop22 »

Witam wszystkich jestem tu nowy ale przegladalem forum od paru miesiecy mam polówe 6n2 1.4 16V na Oz racing superlaggera 16",zaciski na czerwono z klockami ferodo,radio kenwood KDC-W6541U oraz podswietlenie nog kierowcy i pasazera na niebiesko po otwarci drzwi(wpiete w lampke oswietlenia wewnetrznego)i to tyle jak dotad.Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
Awatar użytkownika
KrzysiekR
Newbie
Newbie

Post autor: KrzysiekR »

Po dwoch latach na forum pasuje sie przywitac :)
Krzysiek, Polo - Burek - 86C/2F Steilheck, Dieselek z 1991 roku, troszke tryska olejem - pracuje nad tym, ekonomiczny 5L/100km i strasznie glosny. Poza nowa antena, automatem do wlaczania swiatel, CD SONY i centralnym zamkiem na pilota 100% seryjny oryginal :) nawet pokrowce na siedzeniach sa potargane ale z 1991 :) Troszke przeszedl, psa potracil, cinqucento przestawil, klapa zardzewiala - wymieniona, sprezyny tylne siadaja ... coz :) PELNOLETNI :) Na zegarze 235000 i nadal chce sie krecic.

Tak wiec ... witajcie :)
Obrazek
p
premier
Newbie
Newbie

Post autor: premier »

Witam wszystkich, na imię mam Grzeisek i poruszam sie 6n z 1997roku, silnik 1.0 kolor czarny, metalic 3 drzwi, troche golas ale myśle z czasem to zmieniać, stan całkiem niezły ale drobnych poprawek nie brakuje więc nie nudze się przy niej :)
pozdrawim
Awatar użytkownika
rafcio
Newbie
Newbie

Post autor: rafcio »

Witam.
Mam na imie Rafal, jestem z legionowa. Od wrzesnia 08 jestem szczesliwym posiadaczem polo 6n z silnikiem 1,4 z roku 1998.
Awatar użytkownika
vwPOLOfoxCombi
Newbie
Newbie

Post autor: vwPOLOfoxCombi »

Witam wszystkich.
- SEBASTIAN
- 31 lat niestety
- POLO II Combi z 92r typ 86c.
- MYSŁOWICE obecnie Kalety
VolksWagen Polo II Combi z 1992 r typ 86c2F.
m
mati332
Newbie
Newbie

Post autor: mati332 »

Mam na imię Mateusz, jestem ze Świnoujścia ale od 3 lat mieszkam w Irlandii, Jestem szczęśliwym posiadaczem polo 6n2 2000r z silnikiem 1.0. Z modów to na razie tylko przyciemnione szyby ale już idzie paczka z Polski z paroma bajerami. Pozdrowienia i Zapraszam do tematu z moim Polo który zaraz zrobię :)
Awatar użytkownika
Letty
Newbie
Newbie

Post autor: Letty »

Witam :)
Mam na imię Ola i od lutego jestem bardzo zadowolona posiadaczka VW Polo, 2000r. 1.4 MPI, czerrrwone :D
...zakręt to nie koniec prostej, tylko jej początek... ;)
k
kubson16
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: kubson16 »

Witam.
Mam na imię Kuba, jestem z Kobyłki pod W-wą. Jestem posiadaczem polo 6n 1996r z silnikiem 1.9d.Pozdrowienia i Zapraszam do tematu z moim Polo viewtopic.php?f=29&t=2592
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”