Witam mam pytanie ma ktoś w polówce RCD 200 i jakies dobre granie (basowe ),chodzi mi o glosniki dodatkowe i tube lub skrzynie ,czy jest jakas przejsciowka aby pod RCD 200 podlaczyc wzmachol ?
1.4 TDI 80 KM --daje rade szczególnie trasa 3.7 l / 100km
witaj. tak samo jak RCD 200 jak i RCD 300 nie ma wyjscia na wzmaka, tylko podlaczenie kostki iso. ew mozesz sie bawic w roznego typu przelaczni -ale czy warto musisz sam zadecydowac.
gdzies mi ostatnio przeleciała jak by przejsciowka ale nie moge teraz tego znalesc na stronie poszukuje dalej ,a szkoda mi wywalac orginalne radio jak ładnie pasuje do konsoli
1.4 TDI 80 KM --daje rade szczególnie trasa 3.7 l / 100km
Coś ślepota mi doskwiera ale nie mogę znaleźć nigdzie informacji jakie radia/Navi były montowane w Polo 9N okular.
Wiem że radia to dwa były - Beta i Gamma a jak to z Navi jest? jakie były montowane przez VW ori?
Ulegly odkszatłceniu kalwisze w RDC210. Mam pytania: czy ktos wie jak je zdemontowac? Czy trzeba wymontowac radio, czy też można je jakoś zsunąć (zdjąć) bez demontażu radia? Gdzie szukać klawiszy na wymianę? RDC210 to nazwa VW, ale ktos zapewne produkuje te radia? Blaupunkt??? Gdzie znajduje sie ewentualnie serwis takich radioodbiornikow RDC210 na Mazowszu?