Nie spamujcie mi w temacie zadnego swapa poki co nie bedzie, ale sa nowe plany o ktorych na razie nie mowie byc moze beda dotyczyly mojego auta, ale koncepcja zupelnie inna :jester:
I juz nie chodzi jak diesel, wrocil dawno temu do normy
Zeby nie bylo, ze nic sie nie dzieje to Polo dostalo nowe radio, W KONCU!
Alpine CDE-120r, wiem, ze szalu nie robi, ale na moje potrzeby mysle, ze jest ok. Teraz powoli mysle nad wymiana glosnikow, bo te fabryczne jednak nie daja rady
[quote=""polakotek""]Przeciez to nie ja montowalam...[/quote]
Hehe zamontować radio żadna filozofia ja u siebie montowałam sama a trzeba było trochę terapii pilnikowej zastosować bo ramka nie wchodziła
Nie zebym spamował w temacie ale ty Natalia jestes jedyna w swoim rodzaju wszystko sama ogarniasz :shock: :piwo:
Ale nie napisałem cos na temat tego grajka, jak dla Ciebie bedzie w sam raz, I miejsce w kategorii Kar ałdio na zlocie juz masz :jester:
Eee, ale tutaj byla wieksza rzezba jak dla mnie, bo trzeba bylo to podlaczyc przez stacyjke, bo inaczej akumulator odmawialby posluszenstwa i nie bardzo wiedzialam jak sie za to zabrac, dlatego kolega pomogl. Poprzednie radio sama montowalam.
[quote=""polakotek""]Eee, ale tutaj byla wieksza rzezba jak dla mnie, bo trzeba bylo to podlaczyc przez stacyjke, bo inaczej akumulator odmawialby posluszenstwa i nie bardzo wiedzialam jak sie za to zabrac, dlatego kolega pomogl. Poprzednie radio sama montowalam.[/quote]