********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

Awatar użytkownika
uff
Newbie
Newbie

Post autor: uff »

Witam wszystkich
Jestem Adam pochodzę z Elbląga i studiuję w Gdańsku.
Jeżdżę polo 9N3 od tygodnia i szykuję się już do kilku modów :D
Polo bo mały ale wariat :mrgreen:
Tak się spodobało że zostanie raczej na długo :)

Pozdrawiam Adam
Awatar użytkownika
otsio
Newbie
Newbie

Post autor: otsio »

witam, mam na imię tomek i jestem nałogowym alkoholikiem ... NIE! chciałem napisać vw-maniakiem :-D
LPG, klima, elektryka
Awatar użytkownika
Krauziak
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Krauziak »

Witam! :D
Na imie mam Michal ,mam 23 lata i obecnie mieszkam w Irlandii...dokladnie w okolicach CORK :)

Od lutego tego roku jestem zadowolonym uzytkownikiem CLASSICA 6KV2 z 1999r :oki:

Moja przygoda z VW zaczela sie jednak nieco wczesniej gdyz swego czasu uzytkowalem 6N'ke z 97r :)
VW Polo Classic 6KV 1999r 1.4 8v
Awatar użytkownika
skoczek20
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: skoczek20 »

Witam ! :)
Jestem Bartek, mam 20 lat, pochodzę z okolic Słupska. Na co dzień jeżdżę polo 6n z 1997r.

POLE zacząłem robić w kwietniu jak dotychczas zostało zrobione: przyciemnione przednie lampy, znaczek, kierunki, lampy tylne, zawieszenie gwintowane.

Pozdrawiam wszystkich vwmaniaków. :-D
Awatar użytkownika
Beatka
Newbie
Newbie

Post autor: Beatka »

Cześć wszystkim :) Po raz pierwszy w życiu stałam się posiadaczką VW Polo 6N '96 :yahoo: Dodatkowo rejestracja na forum motoryzacyjnym to też dla mnie nowość :shock: Mój kanarek śmiga od miesiąca po okolicach Lublina. Nie jest idealny i liczę na to, że dzięki Waszej pomocy uda mi się obchodzić z nim należycie i doprowadzić do stanu przyjemnego dla oka :)

Beatka :)
"It\'s not about being what everyone wants you to be. It\'s about being yourself and finding someone, who truly loves you for what you are."
V
Vinsanity
Newbie
Newbie

Post autor: Vinsanity »

Witam wszystkich! :vinsent:
Od dwóch tygodni jestem w posiadaniu VW Polo 1.4 16V 6n2 z 2001 roku. Przebieg 93tysiące, stan auta wizualny jak i techniczny bardzo dobry. Z auta jestem max zadowolony :grin: w poniedziałek założyłem sobie felgi. Prezentują się świetnie :-D
Awatar użytkownika
sandy88
Newbie
Newbie

Post autor: sandy88 »

Witajcie kochani!

Płeć żeńska - lat 25 - Kielce

Od 10 lipca roku pańskiego 2012 jestem w posiadaniu zielonego Polo 6N Colour Concept. Jest prawie pełnoletnie, ale dbam o nie jak o dziecko.. ;) Na forum jestem obecna już kilka miesięcy, ale skleroza to podobno choroba, która dosięga ludzi nawet w moim wieku i nie mam pojęcia czy się z Wami przywitałam. Kłaniam się więc wszystkim, wraz z moją "zieloną żabką" !! :)
Polo 6N 1.4B \'96 Colour Concept
Wyróżnia się baby za kierownicą i kierowców, przy czym "baba" niekoniecznie musi oznaczać kobietę.
1
180damian180
Newbie
Newbie

Post autor: 180damian180 »

Witam, jestem posiadaczem polóweczki SDI z 1997r., Pozdrawiam! :cool2:
M
M@rcus
Newbie
Newbie

Post autor: M@rcus »

Witam Szanowne Towarzystwo,

pomimo, że obowiązku nie ma, ale jednak wypada się przywitać :)

Mam na imię Marek, na co dzień poruszam się nie Polo, a Audi A4, to jednak zarejestrowałem się w klubie poniekąd w imieniu mojej mamy, która to od niedawna jest posiadaczką Polówki 9N z silnikiem 1.4 16V AUA tzw. "ała" ;-)

Jako, że temat diagnostyki VAG oraz szeroko pojęte zagadnienia dotyczące TDI nie są mi obce, to mam nadzieję, że jakoś się dogadamy :hello:
j
jankowskador

Post autor: jankowskador »

witam :)
Awatar użytkownika
snare92
Newbie
Newbie

Post autor: snare92 »

Witam wszystkich klubowiczów jestem Mateusz mam 21 lat i jestem z okolic Sieradza i oczywiście jestem posiadaczem bardzo ekonomicznej polóweczki 6N z motorem 1,0 litera o mocy zaledwie 45 kucy... :) posiadam samochodzik od lutego i na codzień służy mi do dojazdu do szkoły ok. 100km dziennie robie :grin: także z samochodu jestem bardzo zadowolony
B
Biotymalny
Newbie
Newbie

Post autor: Biotymalny »

Witam, Leszek z okolic Stargardu Szczecińskiego. Mam Polo 6R 2010r.
K
KingCar
Newbie
Newbie

Post autor: KingCar »

Witam, jestem Szymon mam 29 lat jestem z Będzina prowadzę warsztat i sklep motoryzacyjny (samochody francuskie)- zajmuje się również serwisem i przygotowaniem aut do sportu. Obecnie pracuję nad budową VW POLO 6N1 1.4 16V do sportu wg. homologacji 5668 w gr.A -celem jest jak najwierniejsza kopia oryginalnej wersji która była produkowana przez dział VW Motorsport - VW POLO 3 gr.N

Na moim koncie jest już zbudowanie jednego takiego egzemplarza dla kiedyś aktywnego klubowicza Przemek_Tychy

WITAM i Pozdrawiam Wszystkich KLUBOWICZÓW :wave:
L
Luki S
Newbie
Newbie

Post autor: Luki S »

Witam wszystkich i wszystkie polóweczki :D

Sorki, że dopiero teraz się witam ale jak się zalogowałem to diabeł ogonem przykrył mi ten wątek :oops:
Jestem Łukasz, jestem z Gdańska i może nie jestem głównym użytkownikiem Polówki ale jest moja żonka, ja za to jestem pasjonatem motoryzacji i to na mojej głowie spoczywają wszystkie sprawy związane z autem :mrgreen: Dlatego też zawitałem do Was :grin:
Autko to Polo 9N3 z 2007r ze skromnym motorkiem 1.4 TDI, może nie popisuje się kulturą pracy ale wynagradza z nawiązką niezawodnością i skromnym spalaniem ;) Więcej już niedługo jak wrócę z morza w dziale "garaż" 8-)

Pozdrawiam !
Awatar użytkownika
siwy1011
Newbie
Newbie

Post autor: siwy1011 »

Witam, Marcin z tej strony 26 lat, Poznań, Polo IV 1.4 TDI 2007 model wersja GOAL Biały. Narazie bez zmian... Pozdrawiam wszystkich !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”