Witam wszystkich
Jestem Adam pochodzę z Elbląga i studiuję w Gdańsku.
Jeżdżę polo 9N3 od tygodnia i szykuję się już do kilku modów
Polo bo mały ale wariat :mrgreen:
Tak się spodobało że zostanie raczej na długo
Cześć wszystkim Po raz pierwszy w życiu stałam się posiadaczką VW Polo 6N '96 :yahoo: Dodatkowo rejestracja na forum motoryzacyjnym to też dla mnie nowość :shock: Mój kanarek śmiga od miesiąca po okolicach Lublina. Nie jest idealny i liczę na to, że dzięki Waszej pomocy uda mi się obchodzić z nim należycie i doprowadzić do stanu przyjemnego dla oka
Beatka
"It\'s not about being what everyone wants you to be. It\'s about being yourself and finding someone, who truly loves you for what you are."
Witam wszystkich! :vinsent:
Od dwóch tygodni jestem w posiadaniu VW Polo 1.4 16V 6n2 z 2001 roku. Przebieg 93tysiące, stan auta wizualny jak i techniczny bardzo dobry. Z auta jestem max zadowolony w poniedziałek założyłem sobie felgi. Prezentują się świetnie :-D
Od 10 lipca roku pańskiego 2012 jestem w posiadaniu zielonego Polo 6N Colour Concept. Jest prawie pełnoletnie, ale dbam o nie jak o dziecko.. Na forum jestem obecna już kilka miesięcy, ale skleroza to podobno choroba, która dosięga ludzi nawet w moim wieku i nie mam pojęcia czy się z Wami przywitałam. Kłaniam się więc wszystkim, wraz z moją "zieloną żabką" !!
Polo 6N 1.4B \'96 Colour Concept Wyróżnia się baby za kierownicą i kierowców, przy czym "baba" niekoniecznie musi oznaczać kobietę.
pomimo, że obowiązku nie ma, ale jednak wypada się przywitać
Mam na imię Marek, na co dzień poruszam się nie Polo, a Audi A4, to jednak zarejestrowałem się w klubie poniekąd w imieniu mojej mamy, która to od niedawna jest posiadaczką Polówki 9N z silnikiem 1.4 16V AUA tzw. "ała" ;-)
Jako, że temat diagnostyki VAG oraz szeroko pojęte zagadnienia dotyczące TDI nie są mi obce, to mam nadzieję, że jakoś się dogadamy :hello:
Witam wszystkich klubowiczów jestem Mateusz mam 21 lat i jestem z okolic Sieradza i oczywiście jestem posiadaczem bardzo ekonomicznej polóweczki 6N z motorem 1,0 litera o mocy zaledwie 45 kucy... posiadam samochodzik od lutego i na codzień służy mi do dojazdu do szkoły ok. 100km dziennie robie także z samochodu jestem bardzo zadowolony
Witam, jestem Szymon mam 29 lat jestem z Będzina prowadzę warsztat i sklep motoryzacyjny (samochody francuskie)- zajmuje się również serwisem i przygotowaniem aut do sportu. Obecnie pracuję nad budową VW POLO 6N1 1.4 16V do sportu wg. homologacji 5668 w gr.A -celem jest jak najwierniejsza kopia oryginalnej wersji która była produkowana przez dział VW Motorsport - VW POLO 3 gr.N
Na moim koncie jest już zbudowanie jednego takiego egzemplarza dla kiedyś aktywnego klubowicza Przemek_Tychy
Sorki, że dopiero teraz się witam ale jak się zalogowałem to diabeł ogonem przykrył mi ten wątek :oops:
Jestem Łukasz, jestem z Gdańska i może nie jestem głównym użytkownikiem Polówki ale jest moja żonka, ja za to jestem pasjonatem motoryzacji i to na mojej głowie spoczywają wszystkie sprawy związane z autem :mrgreen: Dlatego też zawitałem do Was
Autko to Polo 9N3 z 2007r ze skromnym motorkiem 1.4 TDI, może nie popisuje się kulturą pracy ale wynagradza z nawiązką niezawodnością i skromnym spalaniem Więcej już niedługo jak wrócę z morza w dziale "garaż" 8-)