Cześć, mam na imię Marcin i cieszę się że mogłem dołączyć do Waszego grona. Wprawdzie nie posiadam Polo ale jestem blisko związany z grupą VAG i tylko takimi autkami się poruszam. Pozdrawiam!
Heja , jestem Mateusz , jestem z Grudziądza , kilka dni temu kupiłem VW Polo 6n0 1.3
Jedyny gadżet jaki mam w nim to te misiowe felgi ! :d
Pozdrawiam:))
Grzesiek, 19lat, Gliwice Dzisiejszego dnia kupiłem Polo III Z 1997r. 1.4l 60KM. Zamieniłem japońską strzałę (Mitsubishi Colt CJ0) na niemiecką myśl technologiczną. Zobaczymy czy będę zadowolony z wyboru
Witam, jestem Adam z Rudy Śląskiej. Od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem Polo 6n 95r. 1,0l. Wymieniłem audio, kierunki na białe oraz pierdyknołem sobie zderzaki na czarno(auto mam białe). Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, 22:02 przez tilek92, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej Jestem z Pabianic, mam 23 lata i jeżdze sobie coupe and combi 86 z silniczkami 1043 Są tu ludziska z łódzkiego ?? Potrzebuje parę porad i jakiś gratów
Siemka Jestem nowa. Mam na imie Sylwia, mam 19 lat. Niedawno zakupiłam VW Polo 9N3 Mieszkam w okolicach Oświęcimia.
"Kocham życie, przyjacielu, i nawet wtedy, kiedy zraniło mnie tak bardzo, że przez krótką chwilę zapragnęłam umrzeć, nawet wtedy nie popełniłam zdrady."
[url=http://vwpoloklub.pl/forum/viewtopic.php?f=32&t=52612]Moja Polóweczka]
Witam :piwo:
Mam na imię Sławek i jestem z Olsztyna.
Obecnie i raczej zawsze na zawsze w sercu jest marka Audi.
Jeżdżę Audi 80 Avant 2.8V6 Quattro ale dla żony zakupione zostało Polo 1999 FL 6N2.
Zaczynamy odgruzowywanie i doprowadzanie do ideału więc potrzebna będzie wiedza na temat tego modelu i marki bo w sumie Audi z lat 90tych nie skrywają już raczej przede mną większych tajemnic.
Witam. Na forum nowy nie jestem, ale nie odzywałem się bo moja przygoda z pierwszą 86c2f szybko się zakończyła. Od początku: mam 22 lata, wożę się po Zabrzu. Aktualnie jeżdzę passatem b5fl, i poszukuję kolejnej 86c2f, bo jak dla mnie to najlepsze polo:D