bartek_tychy - Polo 6N 1.6 AEE - reaktywacja str. 16

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
rurektuning
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: rurektuning »

[quote=""bartek_tychy""]no i wpadła po kosztach nowa klapa z lotka + swiatlo stop i zaspawanym otworem na znaczek, teraz tylko prysnac w kolor budy i sie cieszyc :)[/quote]
He jeszcze mój wędkarz na niej jest naklejony ;)
Zakładaj jak najszybciej i od środka ją troche zabezpiecz bo nie była zabezpieczona
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

Post autor: bartek_tychy »

[quote=""niuniek84""][quote=""Larson""]a czerwien? do lamp by pasowalo
tez by robilo gnoj,tylko taka krwista czerwien :evil:[/quote]

też tak uważam, tylko krwista czerwień. :grin:

Obrazek[/quote]

panowie nie ronci mi juz zametu bylem zdecydowany n abudyn a teraz mi ta czerwien chodzi po glowie :P
L
Larson
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Larson »

bartek_tychy
to jeszcze raz na zachete:
Obrazek

:cool:
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

Osobno (felga i auto) wygląda to ok, ale imho do zielonego jakoś tak średnio ten czerwony.
Wcześniej pomysł lepszy, no i bardziej oryginalny bo czerwone fele już się trochę oklepały.
Gdzieś to już dzisiaj czytałem (bodajże nawet tutaj na forum :P ), że pierwsza myśl jest najczęściej najlepsza ;) I pamiętaj o dodatkach!

[quote=""bartek_tychy""]Na fotce adidaski ediego hehe [/quote]
Nie adidaski ino najacze :crazy: w adidaskach trą mnie pięty :crazy:
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: przem_polo »

Jak pytalem o zdjecia vagow na czerwonych felgach to nikt nie mial.
[quote=""_edi""]Osobno (felga i auto) wygląda to ok, ale imho do zielonego jakoś tak średnio ten czerwony. Wcześniej pomysł lepszy, no i bardziej oryginalny bo czerwone fele już się trochę oklepały.[/quote]
Widze drugi raz takiego vaga i po opini innych z ktorymi rozmawialem to bardzo dobry wybor.
Teraz po tej fotce wiem,ze taki kolor zagosci u mnie,tylko jak to Larson okreslil soczysta czerwien.
2011
MajóVWka(28maj),Vag Nysa(4czerwiec),M.I.V.W(7sierpien),SCP(24wrzesien)
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote=""przem_polo""]Widze drugi raz takiego vaga i po opini innych z ktorymi rozmawialem to bardzo dobry wybor.[/quote]
A no to jak już znajomi potwierdzili, że jest git to grubsza sprawa... nie no joke :P żeby bez napinki było :P
Dobrze, że Bartek ma jednak swój rozum i zrobi jak mu się podoba :) ino Bartuś żeby to nie było hurra na Józia, tylko przemyśl wybór.
A nawet jak pomalujesz je na czerwono to dalej będziesz mógł do mnie przyjeżdżać :D (ale zabieraj ze sobą kominiarkę i będziesz stawa; za płotem :crazy: )
Kolor koła to kwestia gustu,ale imho przy takiej grze kolorów (czerwień-zieleń) jedynie sweterek Freddiego Krueger'a daje radę ;)
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

[quote=""_edi""]Kolor koła to kwestia gustu,ale imho przy takiej grze kolorów (czerwień-zieleń) jedynie sweterek Freddiego Krueger'a daje radę[/quote]

haha dobre porownanie ze sweterkiem, nie no zostaje budyn plus customowe dekielki gumy tez ostatecznie wybrane 175/50 i 195/45 i w sumie to tyle teraz kalpe ogarnac ale to dopiero na wiosne bedzie malowanie jak bedzie cieplo aha i tajemna wlepka na boczna szybe juz sie robi podobno :P
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

[quote=""bartek_tychy""]tajemna wlepka na boczna szybe juz sie robi podobno
[/quote]
Oj będzie madafakersko i stylowo :D
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""bartek_tychy""]wybrane 175/50 i 195/45[/quote]
O ile na pierwszych bedzie jakis naciag to o tyle na drugich praktycznie wogole.
Rozumiem,ze taki zamysl.
[quote=""_edi""]Kolor koła to kwestia gustu,ale imho przy takiej grze kolorów (czerwień-zieleń) jedynie sweterek Freddiego Krueger'a daje radę[/quote]
Jakos rozowa tez dawala rade.Chyba edi nam sie starzeje.
2011
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

[quote=""przem_polo""][quote=""bartek_tychy""]wybrane 175/50 i 195/45[/quote]
O ile na pierwszych bedzie jakis naciag to o tyle na drugich praktycznie wogole.
Rozumiem,ze taki zamysl.
Jakos rozowa tez dawala rade.Chyba edi nam sie starzeje.[/quote]

powiem tak z przodu naciagu tez nie bedzie na 7j 175 idzie na prosto i tak samo w przypadku tylu na 7,5j 195 na prosto, jakby mial byc naciag to pozostaje mi tylko hardcore ale jakos do konca mnie to nie przekonuje 155/55 i 165/55

a co ko koloru felg z bitch cruisera ta roz do czerni jak najbardziej pasowal ;]
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""bartek_tychy""]powiem tak z przodu naciagu tez nie bedzie na 7j 175 idzie na prosto i tak samo w przypadku tylu na 7,5j 195 na prosto, jakby mial byc naciag to pozostaje mi tylko hardcore ale jakos do konca mnie to nie przekonuje 155/55 i 165/55[/quote]
ale mozna bylo dac 165/45 i 185/50 i minimalny naciag by byl.
[quote=""bartek_tychy""]a co ko koloru felg z bitch cruisera ta roz do czerni jak najbardziej pasowal ;][/quote]
Do czerni wszystko pasuje.Zreszta ten kolor tez jest ciemny i mam nadzieje,ze zle nie bedzie to wygladalo.
Zawsze mozna zmienic kolor na jakis inny,jak sie podobac nie bedzie.
Tak wiec czekam na budyn w Twoim wydaniu i ogolnie zdjecia.
2011
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

do zdjec jeszcze daleko przem_polo, trzeba ogarnac kola klape zamontowac rozporke gwint jest troche roboty ;] ale dzieki za zainteresowanie
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""bartek_tychy""]do zdjec jeszcze daleko przem_polo, trzeba ogarnac kola klape zamontowac rozporke gwint jest troche roboty ;] ale dzieki za zainteresowanie[/quote]
Spoko.Tylko jak rozporke bedziesz montowal bedziesz musial sobie troszke odsunac pojemnik na plyn od kielicha.
Jakbys potrzebowal fote jak to zamontowane jest pisz na pw.
Zreszta u mnie tez mnostwo rzeczy do ogarniecia.Byle do wiosny.
2011
Awatar użytkownika
bartek_tychy
Swój
Swój

ja mam bardziej skomplikowana sprawe jesli chodzi o rozporke, bo nie dosc ze zbiorniczek wyrownawczy to cos wiazka od komputera chyba mi troszke przeszkadza i instalacje gazowa bedzie mi musial gosciu przebudowac troszke ;]
Awatar użytkownika
przem_polo
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""bartek_tychy""]to cos wiazka od komputera chyba mi troszke przeszkadza i instalacje gazowa bedzie mi musial gosciu przebudowac troszke ;][/quote]
Zbiorniczek przy tym to pikus.Powodzenia w zabawie i zeby sie wszystko udalo.
2011
Zablokowany

Wróć do „Auta sprzedane /kasacja”