Witam
Zakupiłem Sprężyny K&N -3,5 cm. Moje Pytanie, czy polecicie mi dobre amorki by utwardzić lekko zawieszenie ale też nie zrobić gokarta ? Myślałem nad Kayaba lecz nie mam pojęcia jaki model. :blush2:
Witam
Nie wiem czy to odpowiedni temat, ale spróbuję tutaj, mianowicie chodzi o to, że mam do kupienia sprężyny obniżające po cenie złomu, tylko problem w tym że jeździły w aucie jakim jest jetta 2, i mam pytanie czy te sprężyny podejdą do polo III 6n. Montował ktoś coś takiego. lub wie coś na ten temat??
Myślę o zakupie sprężyn obniżających, 40/40, na ori amorach. W grę wchodzi Ta-Technix, MTS, Eibach Pro Kit.
Do tego ostatniego skłaniałbym się najchętniej. Co polecacie kupić do Polo 6N?
@Kuba, miałem gwint w poprzednim aucie i nie chcę już. Jeżdżę często po złych drogach, a chcę uzyskać lepsze zachowanie w zakrętach i poprawić wygląd, nie tracąc komfortu. Myślę o Vogtlant -35mm ew. Eibach -30mm.
Jaki zakres długości powinien mieć ściągacz?
Polo 6N 1,4 16V AFH OEM
Jeśli zgadzam się na niedotrzymywanie umów, zgadzam się na chaos w życiu. Nikt nie lubi chaosu.
Siema, Panowie nakieruje mnie ktoś z czego podejdzie gwint na przód do Polo Classic?
Na oko wygląda identycznie jak w 6n, Golf 2/3, Cordoba itp.
Poratuje ktoś radą?
Z cordoby pasuje napewno wrzucalem do mojego 6n2 amorki w przednich tylko gore musialem przozyc a tył pasowal bez problemu wiec do 6n nie bd musial nic zmieniac.