Nawet mały detal zmienia auto. To jest forum i każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Z zewnątrz myślałem że będzie totalnie na odwrót,czyli auto zrobione klasycznie ze smakiem a pod maską potwór Mina wtedy innych bezcenna Mimo wszystko ogromny szacun za swapa.
Fajnie, że swap się powiódł etc. Nie wiem po co się jednak tak spinać - wizualnie auto jest po prostu słabe obecnie i tyle. Ważne, że jeździ i robi szał. Jakbyś tak dał ori zderzak a reszte by zostało jak jest do tego projektory i tylne HBM + 17 zoll z porsche oczywisćie czarne to myślę że nie jeden by tu walił pokłon. Ale czy Ty tego chcesz?
fajnie, że jeździ! mega graty odemnie
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego
[quote=""niuniek84""]kiedyś było gadane że nie da się wsadzić 2,3 V5 do polo bo się nie zmieści, udowodniliśmy że się da[/quote][quote=""darek-vw""]w końcu V5 upchnięte do 6N[/quote]to jest największa wygrana tego projektu, za co należą się solidne brawa
Dziś ok godz 20 na drodze między oleśnicą a dąbrową oleśnicką Tomek miał wypadek, SKUR.... mu wymusił i spierd.......... :angry2: Tomek uciekał do rowu.....
Na SZCZĘŚCIE jest cały i zdrowy. A polo rozwalone/to tylko auto.