Dawniej były relacje podzielone na województwa a teraz wszystko zostało wrzucone do jednego worka... Jak już ma być taki podział jak jest to do każdego województwa trzeba dorobić przysłowiową "relację".
Ja powiem co mi przeszkadza - teraz relacje sie zgubia w natloku postow dotyczacych umawiania sie na kolejny spot. Wczesniej przynajmniej bylo jasno - tam sa relacje (czyli w wydzielonym watku), tu sa gadki o tym co gdzie i jak.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2011, 23:39 przez shao, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolejne dwa spoty mnie omina bo bede najpierw w Miedzyzdrojach, a potem w Berlinie... Bawcie sie dobrze i badzcie grzeczni zadnego palenia gum w czerwonym GTI
Mnie na najbliższym też nie będzie bo oddaje już auto ("ogień w szopie" :yahoo: ) a jeżeli zostanie zrobione do następnego czwartku (w co wątpię) to wpadnę
[quote=""TONY""]moze tesco na gocławiu[/quote]
[quote=""Andrzej_89""]A może Mińsk Mazowiecki[/quote]
dla mnie będzie to w uj daleko. w obu przypadkach. ciężko utrafić jaka będzie pogoda. można by przy M1 się styknąć.
Ej, no nie ma żadnych propozycji?? dla mnie w tym tygodniu spot na Gocławiu to wielki hektar do przejechania. więc raczej nie bede. chyba że tak jak proponowałem pod M1.