********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

F
Fiero
Newbie
Newbie

Post autor: Fiero »

Witam.
Z tej strony ekranu Adam,
jestem nowym użytkownikiem forum Vw Polo i zarazem posiadaczem 86c2f Coupe 1.05 KAT 4 biegi :D

Polo - poza dziurą wielkosci pilki pingpongowej pod aku jest w stanie blacharskim 4, wymieniona klapa tył.
mechanicznie daje też 4 - poci się spod dekla ( nawet ciutke bardziej jak poci ) wszystko chodzi jak powinno biegi wchodza, auto hamuje na głowę nie kapie.
Wizualnie - tak jak wylazł z fabryki, kolor czerwony ( kiedyś, teraz coś zbliżonego ) 13 cali koła stal + kolpaki orginalne, obrotomierz, lusterka recznie ustawiane ze środka. I to tyle co ma w sobie :D . Jest zasilanie radia, brak głośników, brak anteny, brak instalacji - kabli do głośników.
Cel zakupu- dojazd do pracy okres zimowy. Wiosna lato jesień inny pojazd aktualnie zimujacy pod kocem w garażu.
Awatar użytkownika
kriz_a1
Newbie
Newbie

Post autor: kriz_a1 »

Siemanko. Z tej strony Krzysiek. Witam z Górnego Śląska. Moja obecna polóweczka to kombiczek z 92 r. Mam nadzieję,że szybko się z nią nie rozstanę, a czy tak będzie to czas pokaże ;) Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów i Forumowiczki :)
j
jasonft13
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: jasonft13 »

Siema, jestem Damian. Mam 23 lata, mieszkam w wlk brytanii od 3. To moje pierwsze auto w Anglii, drugie ogólnie. Jest to polo 9n z 2002 roku, silnik 1.2. Resztę opiszę później.
r
ryszard1961
Newbie
Newbie

Post autor: ryszard1961 »

Witam.Od wczoraj jestem posiadaczem polo6n 1.4 TDI z 2001r jest to moja pierwsza polówka.Autko mi się podoba chociaż w porównaniu z moim A4 wygląda jak zabaweczka.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :hello:
Awatar użytkownika
Dziubasek
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Dziubasek »

Hej, wita was Monia, na forum już ponad rok, dla niektórych znana jako Dziubasek :p

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
J
Justii
Newbie
Newbie

Post autor: Justii »

Cześć Mam na imię Justyna i jestem z okolic Bielska :) Jeżdżę Vw Polo 6N :) :) :)
p
polofun
Newbie
Newbie

Post autor: polofun »

Siemanko, nazywam się Daniel jestem z Łodzi i od jakiś dwóch lat jestem szczęśliwym posiadaczem polo 6n 1.9 sdi. :yahoo: Jest to moje pierwsze auto i jestem z niego bardzo zadowolony :grin:
m
marrkus85
Newbie
Newbie

Post autor: marrkus85 »

Witam wszystkich.
Mam na imię Marek, jestem z Siedlec. Polo 6n2 1.4 MPI kupiłem jako drugie auto dla siebie na dojazdy do pracy. Żona śmiga Nissanem Primera P12 1.8 16V.
Zawodowo pracuję jako stolarz i lakiernik meblowy.
Hobby akwarystyka.
W
WADER
Newbie
Newbie

Post autor: WADER »

Cześć !

Mam na imie Adam i od kilku tygodni opiekuje się (od strony mechanicznej) autkiem mojej dziewuchy :
VW POLO 1,4 TDI 9N
Dzięki forum już wymieniłem pare części w autku ,ale do pełni szczęścia jeszcze pare kilometrów pracy :)
E
ElUrbano
Newbie
Newbie

Post autor: ElUrbano »

Siemka,

mam na imię Arek, lat 26. Jeżdżę VW Polo III z 1997 r. Zarejestrowałem się na tym portalu bo mam kilka pytań do fachowców :) zamierzam zmienić autko na Polo IV

Pozdrawiam
F
Faster
Newbie
Newbie

Post autor: Faster »

Witam wszystkich, mam na imię Dawid, niedługo będę posiadaczem 9-tego z kolei auta, które będzie pierwszy raz w dieslu. Mam zamiar w najbliższych tygodniach kupić polo 1.9 TDi 130km z 2006 roku.
d
dawid29

Post autor: dawid29 »

Witam wszystkich,
Jestem posiadaczem polowki 6n2 gti od 2012 roku ale zbyt długo nią nie pojeździłem bo po 2 tyg. wyjechałem z PL do GB.
B
Bartek 86c
Newbie
Newbie

Post autor: Bartek 86c »

Witam :bye: Mam na imię Bartek , mam 19 lat i poruszam się moim Polo 86c które sam odbudowałem mając zaledwie 17 lat :D
Ostatnio zmieniony 31 sty 2016, 12:48 przez Bartek 86c, łącznie zmieniany 1 raz.
m
memfis
Newbie
Newbie

Post autor: memfis »

Cześć wszystkim,

Nazywam się Mateusz. Niedługo stanę się szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem 9N3 z 2008r 1.2 12v.
Mam nadzieje, ze forum pomoze mi w zrozumieniu tego VAGa ;-)

pozdr
Awatar użytkownika
Termit
Newbie
Newbie

Post autor: Termit »

Witam,
Na imię mam Krzysztof, mieszkam w okolicy Torunia. Jeżdżę szarą polówką 2011r. 1.6TDI. Oprócz BBS RK 504 na razie seria - czekam na rozwinięcie problemu z silnikami EA 189 :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”