********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

R
Radek321
Newbie
Newbie

Post autor: Radek321 »

Witam. Mam na imię Radek i posiadam Polo 9n 1,2 12v z 2004 roku. mieszkam w okolicach Opola lubelskiego.
g
ginger
Newbie
Newbie

Post autor: ginger »

Cześć wszystkim. Mam na imię Artur i od tygodnia jestem(a właściwie moja żona jest ) szczęśliwym posiadaczem Polo 6N Open Air xxl. 1,4 60 KM 97 r.
Mam nadzieję ,że miło spędzę z Wami czas i znajdę tu mnóstwo porad iak i pomoc z Waszej strony . Pozdrawiam
s
szpad3l
Newbie
Newbie

Post autor: szpad3l »

Siemanko ! Jestem Patryk z Warszawy :) jako że mój wcześniejszy pojazd sie rozkraczył a zawsze chciałem mieć polówke i miłuje grupe VAG to kupiłem 86c2f 1.0 z podtlenkiem elpeżę ;)
U
User30
Newbie
Newbie

Post autor: User30 »

Pozdrowienia z Zielonej Góry. Na co dzień poruszam się 6N2 z open air, w wersji basic 75 KM. Mechanicznie raczej seria, za to kosmetycznie jak najbardziej lubię przy nim "tracić" czas. Mam alergię na szare auta, z drugiej strony rozglądam się i choruję na Polo GTI, oczywiście 6N2.
Do zobaczenia gdzieś i kiedyś.
Awatar użytkownika
goxia
Newbie
Newbie

Post autor: goxia »

Witam wszystkich,
Nazywam się Gosia. Mam prawie 25 lat. Od stycznia jestem szczęśliwą posiadaczką polo 6N2 1.4 MPI.
M
Mirek32
Newbie
Newbie

Post autor: Mirek32 »

Witam,

Z tej strony Mirek :)) Mam 32 lata i polówkę III :)) w gazie :D ale to tylko mój samochód do pracy :)) przyjemna ekonomiczna jazda :)

Pozdrawiam,

Miras
y
yatzek
Newbie
Newbie

Post autor: yatzek »

Cześć Wszystkim

Mam na imię Jacek, mieszkam aktualnie w Świdnicy i 3 lata temu, jako "drugi" samochód, pojawiło się w moim domu polo 6N1 z 1994 roku.
Początkowo traktowałem je po macoszemu, ale prostotą budowy i bezawaryjnością zdobyło moje serce i stąd nasza (moja i polo) obecność tutaj. Mam zamiar tchnąć w nie trochę świeżego powiewu i mam nadzieję, że Klub mi w tym pomoże, a ja w zamian będę mógł podzielić się z Wami moimi doświadczeniami z tym nietuzinkowym pojazdem.
Awatar użytkownika
Romanista
Newbie
Newbie

Post autor: Romanista »

Witam wszystkich :)
Mam na imię Rafał, mieszkam na jakże pięknej polskiej Lubelszczyźnie :) Niestety, jeszcze nie jestem właścicielem VW Polo. Mam jednak nadzieję że w niedługim czasie nareszcie moja przygoda z tymi autami się rozpocznie.
Zamierzam zakupić VW Polo IV 9n2. Jeszcze raz ... Cześć wszystkim ... :)
a
alexxxks
Newbie
Newbie

Post autor: alexxxks »

Witam,

Jestem Tomek. Mam 28 lat, mieszkam w Krakowie. Po moim mieście i nie tylko wozi mnie piękna granatowa "Polóweczka" 6N1, 1.0 zagazowana :grin: , rocznika 1998 :)
Najlepsze i najbardziej ekonomiczne autko do pokonywania tego zatłoczonego miasta :)

Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie
a
agniesia66
Newbie
Newbie

Post autor: agniesia66 »

Witam. Mam na imię Agnieszka. Jeżdżę moją polóweczką 97rok, benzyna, silnik 1.0. Mimo małej mocy, jeździ się super :D
M
Machul
Newbie
Newbie

Post autor: Machul »

Witam. Mam na imię Piotr, mieszkam w Olsztynie a pochodzę z Ostródy. Od kilku dni jestem posiadaczem Polo Coupe Twist 1.1 86c 1988r. w świetnym stanie. Z modyfikacji to jedynie sprężyny -40. Auto kupiłem jako autko typowo, zlotowo weekendowe i zamierzam utrzymać je w oryginale.
Awatar użytkownika
Simson
Newbie
Newbie

Post autor: Simson »

Cześć, jestem Paweł mam 23lata pochodzę z małej miejscowości Rakszawa na Podkarpaciu, latam 3/4 Polo czyli małym Lupo
facebook.com/3LSimson
D
DejmenKrosno
Newbie
Newbie

Post autor: DejmenKrosno »

Hej z tej strony Damian świeżo upieczony posiadacz 6n w variancie o oszałamiającej mocy 60 koni. Samochod seryjny z rozbudowanym audio. Nigdy nie planowałem posiadac vw i za nimi nie przepadalem ale moze po kupnie polo moje zdanie na temat vagów sie zmieni ;)
A
AnPortan
Newbie
Newbie

Post autor: AnPortan »

Siemanko, jestem Seba mam trzy dyszki na karku i od 2 lat jeżdzę moim polo, pierwszym w życiu samochodem. :buba:
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Witam wszystkich i ja
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”