WITAJCIE
Jestem Szymon z Sosnowca. Moją perełką akurat jest 6kv. Jeszcze nic nie zrobione, bo na razie muszę ponaprawiać aktualne usterki.
Pozdrawiam :piwo:
Witam wszystkich, jestem Marcin z Olkusza, na razie jeszcze bez Polo ale myślę że na dniach już z 6n1.....plany są po wielu zastanowieniach padło właśnie na to...na pewno się pochwalę...pozdrawiam.
Witam. Mam na imię Hubert, posiadam polo 6n1 od 3 lat. Bardziej lubuję się w motocyklach ale niestety zima w naszym kraju nie pozwala jeździć moto cały rok:) pozdrawiam!
Dobry wieczór.Jestem świeżym nabywca VW polo 9N3.Chcialbym zdobyć tutaj jak największą wiedzę na tema VW polonjak również dzielić się z innymi uzytkownikami juz zdobyta wiedza.
Cześć, jestem Krzysiek, niedawno zakupiłem swój pierwszy samochód - VW Polo IV 9N3 1.2 z 2006 roku.
Chcę dbać o swoje auto oraz dowiedzieć się trochę więcej na jego temat, z tego powodu zarejestrowałem się na forum. Mam nadzieję, że z czasem zdobędę wiedzę pozwalającą na pomoc innym.
Pozdrawiam!
Witam wszystkich :)Mam na imię Przemek, mieszkam w Jaśle ,20 lat,posiadam VW POLO 1.4 ,samochód został sprowadzony z Niemiec w grudniu noi zaczęła się przygoda , w polo póki co gwint,alus,zmienione lampy