[quote=""m911""][quote=""v-wej""][quote=""m911""]ja niedawno kupilem sobie oto takie radyjko za całe 139zł (naprawdę gra bdb - polecam

- szczerze ? lepiej gra od mojego sony cdx-gt24 xpload
http://allegro.pl/sklep-warszawa-mp3-us ... 10689.html[/quote]
Kolego po czym wnioskujesz że gra lepiej od tego sony??Moim zdaniem to totalny badziew składany z kilku części różnych marek i napewno nie zagra lepiej niż sony choćby z najniższej póły,mocniejszy na pewno od sony nie jest a napis 4x60 można sobie miedze książki znaleść,w takich radiach stosowane są najtańsze chińskie pseudo części.Myślisz ze dlaczego jest taki tani?Tani nie zawsze znaczy gorszy ale w tym przypadku nie zapłacił bym nawet 50zł za te radio,moc pewnie 4x7RMS w porywach,a taki sony będzie miał już 4x17RMS i podzespoły jakościowe,wiadomo wszystko teraz produkowane w chinach,jednak materiał wykonania inny,Ja tak jak mówię wolał bym firmówkę niż jakiś wynalazek który może pograć rok i tyle[/quote]
widzisz, w jednym aucie sprawdzałem 2 radia i to stwierdziłem
nie wiesz ? nie wypowiadaj się
p.s jak ktos chce mam na handel te radio - cena 200zł (cdx-gt24 xpload) stan idealny jak nówka[/quote]
Ha,ha,ha to ci dobre :lol: !!2 radia sprawdzałes w aucie i ten navihewen czy inne dziadostwo miało inny dziwęk niż sony??No to chciałby usłyszeć jaka była róznica bo jestem baaaardzo ciekaw!!!Miałem kilkanascie rodzai radii od blaupunkta,sony,piooner,kenwood,clarion na alpine cda 9887 skończywszy,jak wiesz co to za radio

różnicę mozna było wyczuć tylko przy wyższych modelach jak clarion 948rmp,pioneer rs88,clarion 958 albo w tym alpine,miałem tez stację multimedialną pioneer avic gdzie jest 32 bitowy przetwornik,owszem wymienione modele maja procesor dzwieku dolby pro logic[tak,taki jak w kinie czyli 5,1] także miedzy radiami z prockiem a bez różnica jest mocno słyszalna jednak przy nisko budżetowych radiach takich jak wymieniony blaupunkt,kenwood czy nawet sony róznicy nie ma,przynajmniej nie w radiach do 200-300zł a kolega usłyszał róznicę między radiem za 139zł a radiem za 200zł i co najlepsze tańsze okazało się w dodatku lepsze???he,he radziłbym wyregulować następnym razem korektor w tym soniaczy bo miałem do czynienia z takimi wynalazkami jak skot,navichewen z biedronki czy inne pseudo radia w których wysiadały lasery,oczywiscie okazywało sie potem że to nawet kilka zł nie warte.Także DEFINITYWNIE odradzam pseudo radii z biedronki,z resztą co ja będę mówił.....są fora takie jak np elektroda lub strefa maniaków car audio,wystarczy trochę poczytać.....