ponad pół roku bez odzewu w temacie, ale nie było co pisać, bo praktycznie nic się nie dzieje :glare: felgi nie wskoczyły z racji braku czasu w tamtym okresie, później już uznałem, że nie ma co się śpieszyć i można poczekać na kolejny sezon, więc wciąż leżą sobie w mieszkanku...poza tym znów jakiś gamoń uskuteczniał szlify na mojej Polówce czego efektem jest przetarty lewy bok (drzwi i tylny błotnik) :glare: ręce opadają...jesienią zaczęła się również odzywać skrzynia, a mianowicie łożysko na wale, dźwięki nasiliły się tuż przed świętami, dlatego zdecydowałem się odstawić auto, czekało na wolny termin w garażu, i tak po nowym roku skrzynia została zmieniona na regenerowaną, oznaczenie ETD, dłuższe przełożenia myślę, że się sprawdzą u mnie

nie decydowałem się na regenerowanie swojej z racji braku czasu i napiętego garażowego grafiku, a jakbym regenerował swoją to Polo by musiało stać z tydzień z podwieszonym silnikiem i zajmować miejsce

olej wlałem ori VW, przy okazji wymiana termostatu, bo stary z racji przebiegu nie domykał się do końca czego efektem był spadek temperatury podczas jazdy :glare: tak wygląda podsumowanie tego półrocznego postu w temacie, może z nowym sezonem coś się ruszy, ale fajerwerków się nie spodziewam