********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

s
seebbek
Newbie
Newbie

Post autor: seebbek »

Hej jestem z Podkarpacia, mam 21lat i stałem się posiadaczem polo III. Zarejestrowałem się tutaj bo mam kilka pytań.
Pozdro
k
koscielskipl
Newbie
Newbie

Post autor: koscielskipl »

Witam
Polo II 86C2F jest moim "nowym" nabytkiem, który już na tyle mi się spodobał, że postanowiłem zarejestrować się na forum.
Wozidło w kolorze Ferrari Red, Wolfsburg rocznik 1992, 33kW w gazie.
v
viniaczek
Newbie
Newbie

Post autor: viniaczek »

Cześć. Jestem Karol z Katowic. Jeżdżę zielonym polo 6n 1.4 aex, z modów, wywalona wycieraczka tylna, fotele z.gokfa III i inne. Walczę z blacharka, jak ogarnę to reszta modów tez wpadnie :)
j
jedrzej85
Newbie
Newbie

Post autor: jedrzej85 »

Cześć jestem Andrzej mieszkam we Wrocławiu. Moje autko to Pola Classic 1.9 TDI z silnikiem ALE rok 1999. Naprawiam moją Polówkę sam. Niekiedy coś modyfikuję jeśli wiem, że nic nie popsuję.
d
d.wnysz

Post autor: d.wnysz »

Hej Wam! Mam na imię Daniela i poszukuję Polówki do kupna, to będzie moje pierwsze auto :-)
Awatar użytkownika
KoStEk
Administrator
Administrator

Post autor: KoStEk »

[quote=""d.wnysz""]Hej Wam! Mam na imię Daniela i poszukuję Polówki do kupna, to będzie moje pierwsze auto :-)[/quote]

Witamy :)

Nie jeden chętny się znajdzie aby pomóc :grin:
Moje byłe POLO 6N KOSTEK
----------------------------------------------------------------
Ślesin 2012, 2013, 2014
II miejsce Turniej Tenisa Stołowego-2013
W
Wiktor86c
Newbie
Newbie

Post autor: Wiktor86c »

Cześć,
mam na imię Wiktor i niedawno przygarnąłem poczciwego mirka - czerwone polo 86c Twist z 88 roku.
W planach doprowadzenie go do pełnej sprawności i jazda dla przyjemności.
c
carl123
Newbie
Newbie

Post autor: carl123 »

Cześć jestem Daniel, choć bardziej znany jestem jako "Carlos".
Wcześniej bawiłem się w trochę inną markę między innymi w Nexie w którą swapowałem 20XE

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57E0293B
I w tym samym czasie kupiłem sobie kolejną która miała być daily carem ale wyszło jak zwykle czyli została pomodzona pod maską oraz delikatnie z wyglądu

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57D6B50C

Potem było kilka aut w których nic nie robiłem, ostatnio szukałem ładnego autka i znalazłem coś czego nawet nie szukałem i znalazłem polo dość przypadkiem ale okazało się fajnym autkiem ;)
I mam nadzieję że w końcu to autko będzie dobrym projektem, z projektu na projekt było coraz to ładniej oraz coraz to szybciej więc może zmiana marki wyjdzie mi na dobre i będzie jeszcze ładniej i jeszcze szybciej......dużo szybciej ;) (co do polo przedstawię je w temacie;) )

PS: Sorry za linki zamiast zdjęć nie chciały się załadować ;)
B
Borixon2
Newbie
Newbie

Post autor: Borixon2 »

Siemanko Wszystkim :)
G
Grzybkins
Newbie
Newbie

Post autor: Grzybkins »

Siema, Łukasz oryginalnie z Opola, mieszkam w haverhill/uk, polo 9n3 1.2 bmd. Pozdro
D
Dżasper
Newbie
Newbie

Post autor: Dżasper »

Witam. Jestem Piotr. Swoje Polo Hatchback 5d odziedziczyłem właśnie po rodzinie, więc dopiero samochód poznaję. Model 6n2 z 2001 roku, silnik 1.0 MPI (jeszcze nie wiem jak sprawdzić oznaczenie silnika). Autko generalnie większość swojego żywota spędziło u mnie w rodzinie w garażu. Jego przebieg to zaledwie 64,5k km. W środku pachnie jeszcze nowością, a wszystkie części prócz akumulatora i tłumika są jeszcze fabryczne :P W przyszłości chciałbym delikatnie poprawić jego wygląd czyli jakiś tuning wizualny (taki bez przesady). Forum to znalazłem przez przypadek, szukając jakiś informacji o autku. Spodobało mi się tutaj dlatego się zarejestrowałem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
A
Aniula
Newbie
Newbie

Post autor: Aniula »

Witam

Nowa na forum, użytkowniczka 9N

Pozdrawiam wszystkich i szerokości
Ania
W
Watari
Newbie
Newbie

Post autor: Watari »

Witam, mam na imię Patryk i mam 21 lat, mieszkam w małej miejscowości Warzenko niedaleko Gdyni :). Jeżdżę Polo 6n2 1.4 TDI

Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum :)
Pozdrawiam, Patryk :)
k
killer_2k
Newbie
Newbie

Post autor: killer_2k »

Witam serdecznie.

Moje pierwsze auto VW Polo 9n rocznik 07 w dieslu 1.4 kupiłem całkiem niedawno i postanowiłem się u was zarejestrować aby zasięgnąć języka i dowiedzieć się paru rzeczy na jego temat.

Pozdrawiam wszystkich polówkowiczów :)
R
Riwan
Newbie
Newbie

Post autor: Riwan »

Cześć wszystkim
Jestem Radek, mam 22 lata, pochodzę z okolic Drawska Pomorskiego i dzisiaj zostałem szczęśliwym posiadaczem Polo III 6N
Mimo że jeżdżę już kilka lat, jest to mój długo wyczekiwany pierwszy samochód. Na chwilę obecną seria i będę musiał włożyć w niego trochę pracy ale już wiem że się bardzo polubimy :)

Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”