Witam, pośród mazurskich jezior śmiga sobie "składak". Nie wygląda, ale za...suwa jak ;-) Prawdopodobnie jest to G40. Dlatego będę szukał u Was pomocy w ustaleniu co to za pojazd i... tu się okaże... co dalej. Albo odbudowa, albo sprzedaż. Zobaczymy. Pozdrawiam serdecznie.
Witam. Jestem Łukasz z Rzeszowa. Posiadam seata ibizę 1.4 2000r. z silnikiem AUD. Z tego co wyczytałem w internecie taki był montowany też w polo i w związku z tym mam kilka pytań.
Cześć wszystkim.
Jestem Tomek, mieszkam i pracuje w Stendal (Niemcy). Od Czerwca jezdze Polo,ktore kupilem za grosze od pierwszego wlasciciela z przebiegiem 120 tys km. Jest to wersja 86c2F coupe w kolorze czerwonym w stanie bardzo zadbanym z kompletem dokumentów i książka serwisowa. Zalezy mi na jak najdłuższym zachowaniu tego stanu. Jedyny gadzet na tylnej klapie to wiedzmimska naklejka gdyz to moja druga... A w zasadzie trzecia miłość
Pozdrawiam serdecznie
Cześć, jestem Wiktor. Jestem z Ciechanowa, mam zamiar niedługo kupić polówkę i ją jakoś ładnie odpicować (kiedyś już miałem tuningowanego golfa) - teraz czas na PoLo
:hello:Jestem Józef, pełnoletni (64+) z Bydgoszczy, emeryt który oczywiście ma B.mało czasu :!: Od kilku miesięcy szczęśliwy posiadacz autka, które zawsze chciałem...posiąść :victory: I tak to przesiadłem się z z Corollki 2001 na Polówkę Fox 91 B+G, z którą świętuję ,,srebrny jubileusz". By wyglądała odświętnie, zrobiłem przegląd i wymieniłem jej części garderoby tj. tłumik, termostat, amorki i łożyska u zadka oraz gumę przegubu. By była gotowa do tańca ze mną szarpnąłem się na nowe laczki, a by mogła się przed pląsami obejrzeć zafundowałem jej nowe lusterko :buziak: (stare odpadło)! Jazda na parkiecie na początku niczego sobie, dopóki był on gładki jak....polskie autostrady. Wjeżdżając w bardziej swojskie klimaty, wyszło szydło z...Foxa :oops: Nie wiedziałem że pod ładnymi piórkami jest takie coś jak maglownica w stanie wręcz uniemożliwiającym tak uroczo zapowiadający się romans :censored: Na razie zaciąłem się :scratch: .... na ilości frezów (nawet w hurtowniach są problemem).Nie wiem co jeszcze w środeczku skrywa Moja Luba :brunette: ALE OŚWIADCZAM: będę o NIĄ walczył!!!
POMOŻECIE???
Witam, na imię mam Tomek z okolic Kielc, mam 20lat, z przymusu czas na kolejne auto z czego się ciesze, a kolejny to polo 86c 2f w wersji style, auto dopiero kupione i jest to samochód do projektu ; )
Hej! Mam na imię Monika, z tematyką VW związana od dawna. Aktualnie śmigam Golfem IV ale Polo nie jest mi obce z racji wcześniejszego posiadania. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów!
Ostatnio zmieniony 13 paź 2016, 10:39 przez balonowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam, Jestem Michał, mam 26 lat, mieszkam w małej wiosce Kilmallock w Irlandii. Z Polski pochodzę z Gdyni.
Jestem mechanikiem samochodowym, na co dzień jeżdżę Citroenem C5 1.6 hdi z 2005r.
Kilka dni temu odkupiłem od lokalnego farmera 86c z 1982r w stanie agonalnym z wyglądu ale jak to zawsze pozory mylą.
Gucio, bo tak go nazwałem ma na liczniku 65 tyś przebieg oryginalny, stał w garażu 10 lat od 2 lat na dworze. Jeden właściciel.
Plany?? Jak na razie plan jest taki aby wrócił na drogę, a wtedy będziemy myśleć dalej.
Jutro jak go przyholuję na warsztat to otworzę jakiś topik i powrzucam fotosy.