[quote=""Marcin86c""]MTS jest dobry tylko jak sie chce połozyc auto na ziemi.. zero komfortu, zero wartości trakcyjnych, ale jak wolisz.[/quote]
Jeździłeś na gwincie MTS?
[quote=""Marcin86c""]ST Suspension - to nowa nazwa Weiteca[/quote]
Od kiedy? Marcin, czy Ty możesz cokolwiek sprawdzić zanim zaczniesz pisać? Bo według moich informacji ST Suspensions to spółka-córka KW, więc nie ma nic wspólnego Z Weitekiem.
Wojtas, napisz, ile tym autem pokonujesz rocznie i czego oczekujesz dokładnie od zawiasu.
Tuning Art/TA Technix - przy założeniu, że mają położyć auto na glebie, sprawdzają się idealnie. Jeżeli obniżenie będzie w granicach -100, to i komfortu się trochę znajdzie

Warunek - rozpórka kierlichów.
MTS - jak wyżej, z tym, że pod MTSa można śmiało zaaplikować fabryczny stab z GTI, co w przypadku TA Tesco i Tuning Arta może być trudne.
AP - tutaj mamy spółkę-córkę KW w cenie delikatnie większej niż MTS. Śmiało mogę polecić, jakość wykonania bardzo fajna, gwint w opcji tańszej (bez regulacji twardości) jak dla mnie delikatnie zbyt miękki (ale to ja, przyzwyczajony jestem to telepania autem, bo siedzi na odbojach). Natomiast droższa wersja, z regulacją twardości jest już pro

ST - podobnie jak wyżej, z tym, że tu dochodzi już kolejna półka, która do regulacji wysokości dodaje regulację kątów na przedniej osi.
KW - klasa sama w sobie, nie muszę się rozpisywać
Generalnie najlepszy stosunek cena/jakość będzie miało AP.