pytanie tyczy się i przodu i tyłu
moje phonedialsy potrzebują nowych szpilek, bo te od stalaków są za krótkie, z atsów wystaje tylko ze 2 zwoje :/ a więc pytanie jak długie je potrzebuje? ile mniej więcej kasy na to szykować?
Mam problem/pytanie. Z desperacji kupiłem pierwszy lepszy stabilizator z allegro(zresztą jedyny). Etka mówi mi, że jest tylko jeden typ stabilizatora. Mam skrzynię pięciobiegową. Kupiony stabilizator ma wygięcie jedynie na środku (jest symetryczny). Przed chwilą wyjąłem z auta swój stabilizator i on ma to wygięcie 5 cm dłuższe(jest niesymetryczny). Czy ten stabilizator który kupiłem(oczywiście pewnie od skrzyni czwórki :commando:) podejdzie, czy jednak zahaczy o dekielek skrzyni? Bo nie chce mi się już męczyć z nim bez sensu...
A jeszcze jedno pytanie, jak pozbyć się ukręconych śrub z mocowania staba tego nieodkręcalnego? (jak widać wszystko po mojej myśli idzie...)
A, i jakie parametry muszą mieć te śruby?
Witam!
Ja mam podobny problem co kolega, tylko że mi od kilku dni trzęsie kierownicą nie przy hamowaniu tylko podczas jazdy i dodatkowo ściąga go na prawą stronę i nie mam pojęcia co to może być. pozdrawiam