noi przyszła butla do skonczenia,butla dosyc duza ale starczy na zabawy po lewej stronie bedzie otwierane do sprawdzenia zaworów i wzmacniacza który tam bedzie schowany,głosnik od tuby po prawej stronie wszystko bedzie zakryte ze nic nie bedzie widac tylko butle,to narazie szkic tego projektu :DD
Nadal uważam, że to nie wejdzie aby było estetycznie. Nie w tej konfiguracji. Jaki glośnik???
ps. no chyba, że głośnika ma być jako wizual bo z prawej strony raczej skrzynka nie wejdzie jeżeli ma to być skrajna pozycja. Do tego wzmak i zawory po lewej stronie?
Pchaj zobaczymy
Mała pasja, często staje się początkiem drogi do spełnienia marzeń. indywidualizm nie polega na udawaniu zielonego
weszło inco to co miało wejsc drzwiczki otwierane z lewej strony narazie spinacze są ale wywale bo klej tam bedzie ukryty zawór i wzmacniacz od spodu przykrecony do płyty, głosnik po prawej stronie nie widac a ładny efekt dzwieku daje,wiec popchałem inco :oki:
z czego butla? fajnie sie robi..ale co to pokrowce sa na siedzeniach? ja bym w zyciu nie wyjezzdil na takim czyms to sie sciaga i wg;/ ale ogolnie dalej na+
Jeżdże nisko..leże na glebie..grunt to zawieszenie..
po co taki wielki akumulator z lewej strony??
ogólnie zabudowa wygląda fajnie ale... trochę tego do końca nie widzę żeby to pomieścić wsio ale trzymam kciuki że się uda
na żywo całkiem inaczej,najmniejszy akus który widziałem wymiary nie całe po 20cm,jesli 1komplet alu sprzedam juz nie bawem to całkowity montaz aira,mam 2 komplety alu na opych renowacje robie 15" i 17" polecam :oki: