[quote=""qwertypol""]Czy radio RCD 200 z symbolem MP3 czyta płyty mp3? Jeśli tak to w jaki sposób mają być nagrane? Bo nagrywam jako dane i jako MP3 i wyskakuje mi CD ERROR, gdzie na innych radiach i wieży wszystko działa.[/quote]
Spróbuj nagrać płytę w trybie Disc at Once i ją zamknąć po zakończeniu sesji. Ewentualnie można się pobawić i spróbować ISO lub Jolet.
[quote=""mgralien""]Witam,
mam pytania odnośnie radia RCD310. Czy ktoś z Was orientuje się czy można ingerować w wizualizację czujników parkowania?
U mnie jest tak:

Czy można zmienić żeby było tak?
Czy słyszał ktoś z Was o możliwości wizualizacji odległości w metrach na RCD310? Miałem u siebie zwykłe czujniki z wyświetlaczem montowanym przy lusterku pokazującym odległości w metrach.
Pytam, ponieważ nie mogę się przyzwyczaić do tych czujników. Jak jestem już bardzo blisko np. ściany to czasem te kreski na wizualizacji są bezpośrednio za autem a czasem są np. dopiero w 3 rzędzie od auta.
Z góry dzięki za pomoc.[/quote]
Nie sądzę aby dało się to w prosty sposób zmienić. Musisz wiedzieć, że dane radio VW może mieć kilku wykonawców. Volkswagen często korzysta z Technisat czy jakoś tak, Grundig, Blaupunkt i inni. A radio wygląda prawie identycznie.