to ja poproszę bandziora :crazy: w sumie to zawsze miałem taką wizję

impulsywnie obecne fele poszły w biel ale zostaną jako zimówki więc nic im nie będzie :mrgreen:
27.10.2012 - kilka jesiennych fotek

Ze spraw bieżących polo powinno w tym tyg pojechać na naprawę elektryki, ogarnięcie pierdół typu podłączenie w końcu grzania foteli itp, oraz zakup i montaż zimówek w rozmiarze 195/50 15
18.11.2012
Polo tyle czekało na mechanika, że się obraziło i "umarło" :/
Odpala i od razu gaśnie co może wskazywać na blokadę immo. Najlepsze jest to że immo był już robiony przez 3 "fachowców", a ostatni (luty tego roku) twierdził że montuje mi "nowy" komputer seryjnie bez immo i problemu już nie będzie :|
Póki co zamówiłem kabel i sprawdzę jaki błąd wyskoczy zanim sprowadzę kolejnego speca :/
21.11.2012
Problem znaleziony, nowe kable boscha i świece już w drodze

Kable i świece dotarły :yahoo:
Wyczyściłem wszystko dookoła bo syf był straszny :scratch:
I na koniec powróciła w końcu zaślepka :mrgreen: (poprzednie kable NGK miały za długie fajki i zaślepki nie dało sie zamontować)
Teraz namierzam obudowe filtra powietrza bo moja jest zmasakrowana przez kolegów którzy chcieli zrobić dzwięk v12 pod maską :banghead: Na dniach w planie także jest zakup filtra K&N
Ostatnio dotarły zimówki (dunlop 195/50 r15) :-D
22.01.13 Kilka gratów przywiezionych z Polski tydzień temu
1. Nowy zestaw lamp Hella w odpowiednim kolorze
2. Zestaw k&n, filtr powietrza i środki do czyszczenia
3. Dekielki do dotz'ów (oczwywiście będzie trzeba je przemalować pod kolor felg)
4. tylna pólka bo obecna jest na pewno nie od Polo i obudowa filtra powietrza, oczywiście wszystko do porządnego czyszczenia
No i dalej czekam na pomalowanie dotz'ów, mam nadzieje że w końcu się doczekam :banghead: