[9n] Komputer pokładowy

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
jhosef
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: jhosef »

[quote=""evelan""]Mam polo 1.2 2003r wersja comfortline i też nie posiadam takich przycisków na manetce :niewiem: 4 elektryczne szyby, klimatronic a nie mam możliwości sprawdzenia spalania? Głupota[/quote]
Nie głupota a czyjaś oszczędność przy zamówieniu. To jest opcja i trzeba ją zamówić.
Myślisz, że inne marki tak dawały bez problemu komputer pokładowy?
Awatar użytkownika
evelan
Newbie
Newbie

Post autor: evelan »

[quote=""jhosef""][quote=""evelan""]Mam polo 1.2 2003r wersja comfortline i też nie posiadam takich przycisków na manetce :niewiem: 4 elektryczne szyby, klimatronic a nie mam możliwości sprawdzenia spalania? Głupota[/quote]
Nie głupota a czyjaś oszczędność przy zamówieniu. To jest opcja i trzeba ją zamówić.
Myślisz, że inne marki tak dawały bez problemu komputer pokładowy?[/quote]
To moje pierwsze auto to nie wiem :) Dzięki za odpowiedź
o
owies
Newbie
Newbie

Post autor: owies »

Pełny fis do 9N to chyba jakiś mega rarytas, widziałem kiedyś dwie sztuki na allegro, obie po przeszło 500zł aż w końcu po roku zniknęły. Nikt nie zamawiał polo z MFD albo MCD ?
l
lopez89
Początkujący
Początkujący

Post autor: lopez89 »

Witam,
ja również mam zawód pod względem braku komputera pokładowego w moim polo.
Posiadam Polo 9n z 2002r 1.2 12v benz. 64km i nie mam na stanie licznika z komputerem pokładowym,
czy są jakieś możliwości zrobienia akcji interakcji, aby posiadać cudeńko i u siebie.

Oczywiście wiem że potrzeba:
- licznika z komputerem pokładowym
- i dedykowane manetki do niego

Pytanie czy jest sens szukania tego po allegro lub po forum,
czy lepiej od razu pytać i szukać magika elektronika czy da radę zrobić przeszczep ?
+ załatwienie mu części, a na allegro widzę puchę odnośnie tych liczników.
Niemieccy inżynierowie kolejny raz zadziwiają świat, gdy dochodzi do projektowania samochodów. :shock:
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”