kerst to coś drogo wyszło cie to sprzęgło w jak wymieniałem to wyszło mnie coś ok 400 zł po rabatach Czołg GTjest inne średnica tarczy odcisku w PY jest większa
PY ma 200mm a co ceny do stówke minimum przycieli w hurcie koło 400zl chodzą a pokretła Toprana? Sam ostatnio kupowałem az sie zdziwaiłem jak je znalazłem w katalogu ze ma ją je wogóle na stanie bo czesto z takimi czesciami jest tak ze owszem pokazuje w katalogu ale na żadnym magazynie nie mają ;/
tak hans topran troche to nie przemyslalem bo u mnie w pracy mamy wszytsko z toprana a ja kupilem na allegro i jescze wysylke placilem :glare: a tak bym mial o polowe taniej i bez wysylki, sprzeglo tez bym mogl zamowic ale nie chcialem czekac na kolejna dostawe a mial bym tez sporo taniej
kerst zdarza się kupić drożej
teraz powkłądać te zabawki trzeba
mnie jakoś też tak sprzęgło wyniosło..ile to nie pamiętam bo kupowałem półsilnika więc na całość dostałem rabat więc nie rozdrabniałem się ale koło 500 zł jakoś
Wtryski fajna sprawa- tylko pamiętaj,ze mały PY zacznie więcej palić
Przydał by sie jeszcze jakiś wałeczek ostry pare dupereli i porządny program by to ładnie zestroić.
Dobra robota...
PS: ile zapłaciłeś za wtryski napisz na PW.
PeroG40 a dzieki dzieki jescze czeka mnie sporo pracy ale powoli do przodu to fajnie ze bedzie kolejne G w tym kolorku mi sie strasznie on podoba
kolejne graty galka z mieszkiem zmiany biegow z audi a3 s-line :yahoo: :
oraz nowy olej do skrzyni biegow i filtr paliwa:
Skfarek wiesz co nie wiem na jaka srednice jest ale jest na plastikowym uscisku z metalowa opaska, mialem dosc tej ori plastikowej galki prawie jak z zuka hehe no a do tego czy bedzie pasowac to pileczki z golfa nie chcialem bo to z golfa, myslalem nad ta z golfa 4 pozniej nad ta ze skody ale ostatecznie wybralem audi nie jest jakas kosmiczna wiec ja wybralem