TU Pytamy o koszty [Blacharka/Lakiernictwo]

Chcesz polecić albo odradzić jakiś warsztat lub lakiernię ze swojego województwa? To odpowiednie miejsce do tego!

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

b
bulilukasz
Newbie
Newbie

Post autor: bulilukasz »

ile może kosztować porządna konserwacja podwozia plus łatanie kilku dziur w polo 6n z 1997 roku w Zielonej Górze?
E
Edek
Newbie
Newbie

Post autor: Edek »

WITAM.
jaki był by koszt malowania calej polowki 86c z blacharka a chodzi mi o tylna klape i wyciagniecie kilku w gniecen . jestem z woj.lubuskiego okregu gorzowskiego
s
swdkca
Newbie
Newbie

Post autor: swdkca »

Witam.
Proszę o wycenę.
Wymiana prawego progu + malowanie , kolor srebrny (polo classic)
i wymiana prawego tylnego nadkola + malowanie.

Tak orientacyjnie.
J
JBBJ
Newbie
Newbie

Post autor: JBBJ »

Jakie są koszta malowania całego auta (86c coupe) , z przygotowaniem (gdzieniegdzie są plamki rdzy) i gdzie w Trójmieście najlepiej to zrobić?
J
JBBJ
Newbie
Newbie

Post autor: JBBJ »

Jako że nikt od trzech lat nie odpowiedział w tym dziale, odpowiem sam sobie, może komuś kiedyś się przyda.

Koszt odmalowania elementu to 250-300zł

Za całe polo - usunięcie rdzy, zrobienie progów , drzwi i wszystkiego co trzeba - znalazłem lakiernię gdzie mogą to zrobić za 4000zł (gdzieś słyszałem że za 5k, w innej lakierni krzyczeli 8-10k)
Jeszcze nie dałem do roboty, więc nie wiem jak z jakością, ale współpracują z ubezpieczalniami, więc zakładam że można im zaufać.
Awatar użytkownika
eddi
Newbie
Newbie

Post autor: eddi »

W tym roku robiąc moje Polo koszt blacharki a mianowicie wymiana obu progów pospawanie jednego kielicha przedniego drobne ubytki w podłodze i tylna ćwiartka o strony pasażera wyszło mnie równy 1 tyś do tego lakiernik auto było malowane całe oprócz dachu (Variant) koszt malowania wyszedł mnie 2 tyś
C
CarloZett
Newbie
Newbie

Post autor: CarloZett »

Witam bo tak czytam i czytam i niestety nie wyczystalem. Ile kosztuje polakkierowanie polo 6n 5d calego na nowy albo ten sam kolor . Czy nie leppiej wybrac inna opcje opisze sprawe jak najbardziej umiem . Kupilem autko od babki stan fajny. Tyllko ze ma mnostow duzych i malych rys i kilka wypusstkow rdzy i zastanawiallem sie na postawieniem nowego llakieru ale moze znacie inna opcje na takie cholerstwo . Zaznaczam ze jestem laikiem wiec zrob to sam nie wchodzi w sprawe
ODPOWIEDZ

Wróć do „Warsztaty”