WITAM.
jaki był by koszt malowania calej polowki 86c z blacharka a chodzi mi o tylna klape i wyciagniecie kilku w gniecen . jestem z woj.lubuskiego okregu gorzowskiego
Jako że nikt od trzech lat nie odpowiedział w tym dziale, odpowiem sam sobie, może komuś kiedyś się przyda.
Koszt odmalowania elementu to 250-300zł
Za całe polo - usunięcie rdzy, zrobienie progów , drzwi i wszystkiego co trzeba - znalazłem lakiernię gdzie mogą to zrobić za 4000zł (gdzieś słyszałem że za 5k, w innej lakierni krzyczeli 8-10k)
Jeszcze nie dałem do roboty, więc nie wiem jak z jakością, ale współpracują z ubezpieczalniami, więc zakładam że można im zaufać.
W tym roku robiąc moje Polo koszt blacharki a mianowicie wymiana obu progów pospawanie jednego kielicha przedniego drobne ubytki w podłodze i tylna ćwiartka o strony pasażera wyszło mnie równy 1 tyś do tego lakiernik auto było malowane całe oprócz dachu (Variant) koszt malowania wyszedł mnie 2 tyś
Witam bo tak czytam i czytam i niestety nie wyczystalem. Ile kosztuje polakkierowanie polo 6n 5d calego na nowy albo ten sam kolor . Czy nie leppiej wybrac inna opcje opisze sprawe jak najbardziej umiem . Kupilem autko od babki stan fajny. Tyllko ze ma mnostow duzych i malych rys i kilka wypusstkow rdzy i zastanawiallem sie na postawieniem nowego llakieru ale moze znacie inna opcje na takie cholerstwo . Zaznaczam ze jestem laikiem wiec zrob to sam nie wchodzi w sprawe