Troche szeroko, widać to na ostatniej fotce. Bieżnik chyba jest schowany pod nadkole? Jednak szerokość 195 nie wygląda tak super w polo, ale mnie się te koło i ta opona tutaj podoba
Powiem tak ów modyfikator przede wszystkim wyciszył i zrównał paracę silnika nie dusi go na niskich obrotach i szybciej wkręca sięna obroty ( poprawiła się też odcinka :butcher: ) mam we wszystkich autach w domu wlany ten specyfik i daje radę
No prezęci się super na tym kole :oki:
Ale 8J na tyle jak zejdzie niżej to będzie jedno osobówka nawet na tym rancie błotnika wypchnętym Przerabiałem już i trzeba mocniej :commando: do gleby :crazy:
Aha jeszcze ten pasek z boku out ale jak kto lubi
Auto podoba mi się :good:
Niby ta do hamulców ona tam jest do 650 C na początku trochę śmierdziała ale już jest ok jak zejdzie to kupię do 1000 C i pomaluję
Ostatnio zmodyfikowane :
Stożek w zderzak ( dolot zimnego pow ) Polerowana rozpórka ze śrubą rzymską do tyłu za niedługo jeszcze dolna rozpórka do przodu
Nowa naklejka;D
Piątek był aktywny [/url]
Polerka i malowanie kółek ( jednak pare poprawek trzeba wprowadzić i koncepcja się zmieniła )
Summer Cars Party
Co do summera to mierzyłem wydech i wyszło 100,7 dB
Z rzeczy dodatkowych zostałem zmuszony do wymiany baku ;/
Plan na najbliższy czas to malowanie systematycznie powoli całość + naprawa stukniętego boku , amortyzatory do przodu oczywiscie dedykowane pod glebę i -80 lecz dopiero po zimie i może wydech od TDi z polerowanymi fifkami
Stary, w przyszłym roku będziemy mieli prawie identyczne auta!
Podobne felgi kupiłem na nowy sezon, dokładnie to power techy 7j
Malować auto też planuje,
-80 na przód też
fifka od tdi też
Tylko że kolor felg będę musiał zmienić bo biały Ty już masz i wygląda to genialnie, ale mały plan już mam
:oki: :butcher: Ja jeszcze planuje w tym sezonie jedną felgę na różowo zrobić ale to pierwsze kolega musi mi zrobić VT i dopiero . Bo miałem jedną pod kolor zrobić ale mówi że różowa była by lepsza ja planuję koncowy od TDi schować tak by delikatnie wystawał w sumie to z tym problemu nie będzie bo mam tylni zderzak obniżony