********** TU SIE WITAMY **********

Tu rozmawiamy o wszystkim czego nie obejmują inne dzialy.

Moderator: Global Moderator

a
adam
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: adam »

Witam! Jestem Adam jestem z Chełmka , mam 19 lat. Mam polóweczke 1.0 `91r. Polowe wspoldziele z moim bratem blizniakiem :) . W garazu juz lezy skrzynia 5 ktora razem z bratem bedziemy instalowac jak tylko znajdzie sie czas :D
Obrazek
Awatar użytkownika
..::bastek::..
Newbie
Newbie

Post autor: ..::bastek::.. »

Witam wszystkich jestem Sebastian mieszkam w Gliwicach i mam 20 lat. Posiadam VW POLO od maja. Jak narazie to przyciemnilem samodzielnie szybki. Pozdrawiam 8-)
Ostatnio zmieniony 22 mar 2009, 16:35 przez ..::bastek::.., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
cycuszki
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: cycuszki »

Siemanko po raz drugi, jestem Robert, mam 20 lat. Jeżdżę czarnym 2f Kombi. Autko obniżone 50/30-p/t, aluski, końcówka wydechu, białe kierunki, grill bez znaczka, jakieś granko w środku :D Zderzaki są aktualnie malowane w kolor nadwozia.
M
Medyk
Newbie
Newbie

Post autor: Medyk »

Witam po raz drugi. Mam na imię Bartosz, jestem studentem Politechniki Warszawskiej, mam 20 lat i jestem z Grodziska Mazowieckiego (30km od WWA). Moje Polo mam już 5 miesięcy.Mody: ma już czystą klapę, rejestracja na zderzaku, białe kierunki przód, ciemne szybki, obniżone -60przód/-40tył, sportowy wkład filtra powietrza K&N, magnetyzer, wydech Ulter, kierownica MOMO, pedały Sparco, zmienione radio i głośniki przód. Prace na autem cały czas trwają. Oczywiście tak jak w profilu 86c2f 1.3 AAV coupe. :spoko:
Obrazek
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Witka po raz drugi.

Jakie polo mam to widać w opisie i stopce. Sam o sobie niewiele wiem, bardziej piszę tego posta, coby zobaczyć czy wszystko wizualnie jest oki.

Z tego co widzę, to trochę wody w Warcie upłynie zanim przyzwyczaję się do nowego forum, ale będzie oki.

Pozdrówka.
k
kokosek
Newbie
Newbie

Post autor: kokosek »

Witam,

jestem Bartek, zostałem posiadaczem Polo 1.0 99r. Mieszkam w Radomsku (na północ od Częstochowy). Z polówką dopiero co zaczynam przygodę i mam nadzieję, że pomożecie mi poznać ten samochodzik :)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Bulson87
Raczkujący
Raczkujący
Kontakt:

Post autor: Bulson87 »

Witam po raz drugi :)
Mam na imie Krzysiek mam 20lat, mieszkam w Ornecie a studiuje w Olsztynie na UWM na kierunku zarzadzanie i marketing na 3 roku. Polo mam od ponad 2 lat. Hobby: pilka nozna, samochody i mysliwstwo :)
Obrazek
C
Changeman
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Changeman »

Witam.
Nazywam sie Łukasz, mieszkam w Wałbrzychu.

Śmigam Vw 86c2f. Autko jest w rodzinie od 2005 roku. Od tego tez roku jestem userem na forum. Tutaj mozna zobaczyc moje auto modyfikacje.
http://www.polskajazda.pl/Samochody/Vol ... Polo/47434

Pozdrawiam.
L
Luke
Newbie
Newbie

Post autor: Luke »

Witam wszystkich jestem z okolic Olsztyna nie będę się rozpisywać bo potrafię ale powiem w skrócie:
Polo 6N1 1995 1.3 (1296cm) 55KM
Kolor: Ciemny Czerwony (tzw. bordowy)
Modyfikacje: brak (w planach wymiana radia i może coś jeszcze)
Auto posiadam mniej więcej 1 miesiąc (jest dobrze gdyby nie padła pompa paliwa, ale zdarza się)
co tu więcej pisać :hmm: a Lukasz jestem jakby co :D i trochę się znam jak i co wymienić ale nie za dużo też wiem o usterkach w autach ale trochę się robiło już. Trochę elektryki znam też ale nie za dużo, no trochę już przeżyłem z 6N1 elektryki i nie wiem czy da się ten wnerwiający immobilaizer wywalić pod kierownicą bo mnie trochę wkurzał ale ostatnio działał bez zarzutu jak poregulowałem kierownicą to zaczął działać i tak do przedwczoraj działał dopóki pompka paliwa nie padła :D w piątek może znowu wyjadę na polskie drogi Moją Małą 6N1...

No i się rozpisałem trochę ale chyba nic nie szkodzi :)
A
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Witam mam na imię Maciek, mieszkam w Gdyni, latek 27 :)
Posiadam VW Polo III (6N) 1.4 Benzyna z 1996r...
Moim zdaniem super auto...
Awatar użytkownika
madxmad
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: madxmad »

Witam

Mam na imię Maciej. Mieszkam w Wąbrzeźnie. Pracuję w rodzinnym mieście a studiuje w Bydgoszczy. Jestem posiadaczem 86c2f w wersji nadwoziowej pseudokombi. Silnik to AAV bez (na razie) żadnych modów. Na piastach przykręcone mattigi z oponkami 175/60/13 i 175/50/13. Modów za dużo nie będzie bynajmniej na razie ale w starać się będę je robić w stylu CULT.

Pozdrawiam
Była CZARNA WDOWA jest BIAŁA DAMA
Awatar użytkownika
**KASIA CZARNA**
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: **KASIA CZARNA** »

Witam ponownie.
Kasia , lat 20, studentka anglistyki oraz początkująca nauczycielka :D
Polo: Jeszcze 6N, ale wkrótce coś nowszego :)
Obrazek

Chcesz mnie dogonić? :)
Awatar użytkownika
Anioł
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Anioł »

:krolik:
Witam ponownie mam na imię Krystian posiadam czerwoną polóweczke 6N :spoko:
ObrazekŻycie, to ostry miecz na którym Bóg napisał]"walcz, kochaj, cierp"
K
Karpus
Początkujący
Początkujący

Post autor: Karpus »

Witam wszystkich,mam na imię Adam,jestem z Katowic.
Jestem posiadaczem Polo 6N 1.4 60km (1996) od sierpnia 2007r,auto od czasu zakupu znacznie się zmieniło,dużo modów które maielm zrealizować dokonałem ale jeszcze troszke pozostało do zrobienia.Na forum jestem o września 2007 roku,nie byłem jakoś specjalnie aktywny ale mysle ze sie to zmieni
PozdraVWiam wszystkich forumowiczów PKP
Moje 6n2 GTI viewtopic.php?f=56&t=28241&p=263676#p263676
Moja 6Nka viewtopic.php?f=56&t=6484
Zapraszam do oglądania
r
rolf
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: rolf »

Witam serdecznie mam na imie wieslaw mam 2 polowki dwojke 1,3 z 1985 juz 5 rok i nowsza z 1998 1.9 d od wrzesnia jestem wierny marce pozdrawiam wszystkich
ODPOWIEDZ

Wróć do „Offtopic”