też dziś robiłem smoked i musze w środe chyba odkleić i od nowa jedną lampe skleić bo w środku mi to "sreberko" lata
na parkingu robiłeś? fajnie ludzie patrzą jak się coś robi przy -13 kierunki normalnie w wrzątku rozklejałeś?
[quote=""blonchal""]też dziś robiłem smoked i musze w środe chyba odkleić i od nowa jedną lampe skleić bo w środku mi to "sreberko" lata
na parkingu robiłeś? fajnie ludzie patrzą jak się coś robi przy -13 kierunki normalnie w wrzątku rozklejałeś?[/quote]
Heh śmiali sie troche ale sie nie poddałem A z kierunków zupę gotowałem <mniam>
ko zack Tak jest jak coś sie zaczyna to trzeba skończyć jestem tego zdania lecz nie wiem kiedy dokończe bo nie mam garażu i wszystko pod blokiem robie
a tu zdjecie lepszej jakości po poprawkach ale jeszcze coś mi brakuje i planuje maznąć ranty
troche śmiesznie wyszło z kartonem ale skrobaczki murskie w trasie (zwykłą to sobie można skrobac )
Edit: wsadzić znaczek mat ? bo wala sie po bagażniku czy zostawić srebro ?
Jak się wycieraczki sprawują? Dobrze zbierają przy małych prędkościach i przy większych? Jakiej firmy? Do wymiany po zimie będę miał i myśle nad tymi płaskimi
[quote=""blonchal""]Jak się wycieraczki sprawują? Dobrze zbierają przy małych prędkościach i przy większych? Jakiej firmy? Do wymiany po zimie będę miał i myśle nad tymi płaskimi
Ja bym srebrny zostawił [/quote]
wmiare zbierają jakiej firmy to nie wiem bo juz tak do mnie przyjechała
[quote=""kolo""]Marcinek
wnętrze znaczka na czarna walnij [/quote]
o tej opcji nawet nie myślałem :piwo:
[quote=""kolo""]blonchal
wycieraczki płaski to lipa... lepiej dobra alcę co sezon zmieniać i tyle [/quote] kolo z alca sa tez i płaskie ja nie narzekam i wmiare to wyglada