[quote=""baton""][quote=""Bejcuś""]
No do czarnego auta ładnie pasują, ale to kwestia gustu. Ciekawe jak na Twoim białym by wyglądały

[/quote]
Też jestem ciekawy jakby takie białe felgi wygladały w białym polo. U Ciebie jest kontrast czarny-biały, u mnie tez taki będzie na zimę. Felgi będą czarne, tylko stalowe.
Mam do Ciebie pytanie odnośnie xenonów, masz zamontowany układ samopoziomowania ? Jeżeli nie to czy są jakieś problemy z policją podczas kontroli lub na okresowych przeglądach ?[/quote]
Sorki za małe zamulenie ale ostatnio maiłem trochę na głowie. Ja nie mam u siebie układu samopoziomującego i absolutnie nie mam z tym problemów czy na drodze w czasie eksploatacji czy na przeglądzie który miałem pod koniec lipca. Policja zatrzymała mnie już parę razy za "drobne" przewinienia

i owszem pytali się co to za lampy i jakie są żarniki. Po złożeniu dwóch konkretnych zdań na temat oryginalności i funkcjonalności to nie mieli nic do gadania

także z mojego punktu widzenia jak narazie się kulam... mam nadzieję że długo tak będzie!!!
[quote=""Adrian_Malbork""]Prawda, polo obadane osobiscie i mimo ciemnosci wyglada zacnie. Jednak za duzo mocy zeby ze mna stawac ;P
Poglądy podobne, ale to dobrze. No i odebralem teile do swojej
Namawiaj jeszcze kolege z Malborka zeby wpadl swoja 6n2, to bedzie ladne grono

[/quote]
No teraz kolego pojechałeś

"Jednak za duzo mocy zeby ze mna stawac" mam odrobinę więcej a i pewnie i tak równo byśmy szli. No namawiałem kolesia i zobaczy jak z czasem u niego.
Dziękuję za miłe słowa odnośnie mojego 6N2 aczkolwiek jest jeszcze parę rzeczy do zrobienia a i staram się żeby to auto wyglądało i jeżdźiło jak i mnie nie zawiodło...
Fanty które masz ode mnie montuj czym prędzej bo ciekaw jestem jak to będzie się komponowało w Twoim wypasie który masz niezły!!! Cóż więcej mówić u Ciebie brakuje tylko skór i tak masz wszystko co można mieć...