[quote=""Beatka""][quote=""sloma92""]Żartujesz? Malował te skóry? Przecież tak jest w ori! Ja sobie ostatnio takie kupiłem, rzucić okiem możesz...
TUTAJ
/ / /[/quote]
Ja nie ogarniam jeszcze podstawowych zasad co i gdzie kliknąć, więc wybacz

Ale dotarłam do Twoich Recaro

Bardzo ładne! I ciekawie się z szarym prezentuje
Moje tak nie wyglądają :-( Zrobiłam dziś fotkę jak wyglądają w miejscu, gdzie "nie widać"
Mają sporo zanieczyszczeń, a boczki mają dziwne zacieki i zastanawiam się, czym je wyczyścić, jeśli to malowane ...
Dziękuję wszystkim

Miło poczytać, choć jest tyle rzeczy w nim do zrobienia...
Szukam od miesiąca nieszczęsnej podsufitki, bo mi wstyd tak jeździć :?

Ale w okolicach Lublina nic nie mogę znaleźć, a kurierem trochę się boję, że nie doleci w całości
I co zaczyna irytować to gałka!

Jest odklejona, nasadzona i przy szybkiej zmianie biegów czasem zostaje w łapce :shock: Ale nie mam na nią pomysłu na razie. Muszę coś poszukać

Jak tylko coś znajdę to się pochwalę
Na razie tylko drobny dodatek do mojego pierwszego ślicznego VW

Hehe :crazy:

[/quote]
Kup jakiś środek do czyszczenia skóry a jeśli nie zadziała może jakaś pasta koloryzująca.Tapicerka CC,którą ja kupiłem wyglądała bardzo podobnie.. Miałem ten plus ,że niemusiałem martwić się o to jak ją ratować bo i tak całość była ponownie obszywana.
A podsufitkę jeśli masz czas to pobaw się w klejenie - jej demontaż nie jest za bardzo kłopotliwy.A ja na twoim miejscu kupił bym taka w dobrym stanie .Ceny nie sa az tak wygórowane za to .