Beatka - Polo 6N Colour Concept / KANAREK 1996

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Beatka
Newbie
Newbie

Post autor: Beatka »

[quote=""Tajg3r""][quote=""Beatka""]
Jest odklejona, nasadzona i przy szybkiej zmianie biegów czasem zostaje w łapce :shock: Ale nie mam na nią pomysłu na razie. Muszę coś poszukać :grin:
Jak tylko coś znajdę to się pochwalę :grin:
Na razie tylko drobny dodatek do mojego pierwszego ślicznego VW :) Hehe :crazy:
Obrazek[/quote]

Beatko, gałkę możesz wkleić na jakiś silikon, albo coś tego typu. ;) Albo po prostu zrobić nowy gwint. ;) A co do koszulki, to sam bym taką chciał. :D[/quote]
Nie chciałabym kleić gałki ani innych elementów w tym autku :) Wolałabym, żeby wszystko było na swoim miejscu elegancko zamontowane. Przemyślałam trochę sprawę i będę robić ją razem z mieszkiem jak w oryginale, czyli na żółto.
A dziś z okazji złego nastroju :cry: poprawiłam sobie humor i wybrałam się na allegrowe zakupy po nowe dywaniki welurowe WOB :yahoo: Będą czarne z żółtymi obszyciami i żółtym logo. Pochwalę się jak dotrą :)
A z koszulką koledzy to nie pokaz mody ;) To powiedzmy będzie mój znak rozpoznawczy jak się kiedyś spotkamy :piwo: hehe, ale mogę Wam pokazać moją miniaturową mordkę , żebyście wiedzieli z kim macie do czynienia :bb: :grin:
Obrazek
"It\'s not about being what everyone wants you to be. It\'s about being yourself and finding someone, who truly loves you for what you are."
Awatar użytkownika
cresone
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: cresone »

polo i jego właścicielka coś mi się wydaje ze będzie z was dobrana para :good: polo trafiło w dobre ręce:D
powodzenia
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Marcinek »

Przy takiej właścicielce polo nabiera blasku ;)
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

I ja się pytam kto będzie zderzak polerował od butów :grin: W sumie chyba pierwsza, która nie dała się za wiele prosić wystarczyły raptem 2 posty ;) Swoją drogą nie jest źle jak zamiast kolejnych butów na zły humor kupujesz fanty do auta :good: to mnie się widzi :grin:
r
rumcajs25
Swój
Swój

Post autor: rumcajs25 »

Polo bardzo fajne takie zolciutkie :grin:
Z czasem wszystko ogarniesz, wiadomo ze nie od razu krakow zbudowali, ale podoba mi sie kierunek w ktorym idziesz, czyli odchamiasz to auto i starasz sie robic wszystko taka jak byc powinno, oby tak dalej :)
Co do galki to ja osobiscie bardzo polecam galke z octavii II mam taka i bardzo chwale, zreszta mozesz zerknac u mnie w temacie jak ona wyglada, link do tematu w podpisie ;)
Tak btw witam kolezanke na forum :piwo: Koszulka fajna ale modelka to juz mistrzostwo :D hehehhe
Widac ze polo trafilo w dobre lapki i dziekowac za to :bow:
Bede zerkac na ten temat bo zapowiada sie bardzo fajnie ;)
Mój Chagalblue
Ogólnopolski Zlot PKP 2013
Ogólnopolski Zlot PKP 2014
Awatar użytkownika
vwmaro
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: vwmaro »

już zdjęcie koleżanki a wy z wywieszonymi jęzorami już się ślinicie :angry:
VW Polo 6N - Hella Black Magic
VII PKP Ślesin 2012| VIII PKP Ślesin 2013| IX PKP Ślesin 2014
Awatar użytkownika
sprajt
Konkretnie zainteresowany

Post autor: sprajt »

Również będę zaglądał do tematu, bo zapowiada się ciekawy projekt z fajnym autkiem i jeszcze fajniejszą właścicielką :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""vwmaro""]już zdjęcie koleżanki a wy z wywieszonymi jęzorami już się ślinicie :angry:[/quote]

Sam pewnie język położyłeś na klawiaturze aż ci sie tekst pogrubił :crazy:
Awatar użytkownika
MiSiEk-GDA
Fanatyk
Fanatyk

Post autor: MiSiEk-GDA »

[quote=""vwmaro""]już zdjęcie koleżanki a wy z wywieszonymi jęzorami już się ślinicie[/quote]
Marek co się dziwisz :) mało kobiet jest na forum to pierwsze a drugie kobiet lubiących i bawiących się w motoryzację nie liczę, bo bym se musiał odrąbać wszystkie palce u rąk żeby wyszła dobra suma :) no może bym z 3 zostawił ;) Niech słodzą byle na temat żeby doradzali dziewczynie, a nie żeby zrobił się z tematu anons towarzyski :crazy: bo wtedy będziesz miał co robić :vinsent:
x
xdavvex
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: xdavvex »

[quote=""vwmaro""]już zdjęcie koleżanki a wy z wywieszonymi jęzorami już się ślinicie :angry:[/quote]
oj tam. poprostu chcemy wiecej :crazy:
Mój kawałek szarej blachy

Gdzie zaczyna się pasja tam kończy się ekonomia.

----------------------------------------------------------------------------------------------
Ślesin 2012
Awatar użytkownika
pakokula
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: pakokula »

haha xdavvex przeginasz dziś... :D

podejście bardzo profi... :D bo zadbana seria CC też jest piękna :D
zadziwia mnie Marcinek że jeszcze nie zaspamował tematu postami "ale koza" :P

Działaj Beatko jak do tej pory... powoli a z głową :D a będzie dobry projekt :)
MOJA ZIELONA ŻABCIA
MOJE ZŁOTKO

----------------------------------------------------
Awatar użytkownika
Marcinek
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

[quote=""pakokula""]
zadziwia mnie Marcinek że jeszcze nie zaspamował tematu postami "ale koza" :P

[/quote]

Hehe koza jest tylko jedna [size=99px]twoja[/size] :crazy:

Działaj Beatko bd dobra fura z tego polo ;P
Awatar użytkownika
sebeq
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: sebeq »

naprawdę ładne i pełen podziwu autko,sam szukałem Colour Concept ale cieko zdobyc za normalna cene :grin:
[size=12px]http://www.vwpolo-klub.pl/forum/viewtop ... 29&t=19398[/url]
T
Tajg3r
Kontakt:

Post autor: Tajg3r »

Tak jak wcześniej napisał Misiek właśnie - niewiele jest kobiet na naszym forum, które są tak zaangażowane. ;) Swoją drogą dobry pomysł na sesję z właścicielką. :D
Awatar użytkownika
Kuba
Uzależniony
Uzależniony
Kontakt:

Post autor: Kuba »

[quote=""Beatka""][quote=""sloma92""]Żartujesz? Malował te skóry? Przecież tak jest w ori! Ja sobie ostatnio takie kupiłem, rzucić okiem możesz...

TUTAJ
/ / /
[/quote]
Ja nie ogarniam jeszcze podstawowych zasad co i gdzie kliknąć, więc wybacz :grin: Ale dotarłam do Twoich Recaro :) Bardzo ładne! I ciekawie się z szarym prezentuje :)

Moje tak nie wyglądają :-( Zrobiłam dziś fotkę jak wyglądają w miejscu, gdzie "nie widać"
Obrazek

Mają sporo zanieczyszczeń, a boczki mają dziwne zacieki i zastanawiam się, czym je wyczyścić, jeśli to malowane ...
Obrazek

Dziękuję wszystkim :) Miło poczytać, choć jest tyle rzeczy w nim do zrobienia...
Szukam od miesiąca nieszczęsnej podsufitki, bo mi wstyd tak jeździć :?
Obrazek
Ale w okolicach Lublina nic nie mogę znaleźć, a kurierem trochę się boję, że nie doleci w całości ;)

I co zaczyna irytować to gałka!
Obrazek
Jest odklejona, nasadzona i przy szybkiej zmianie biegów czasem zostaje w łapce :shock: Ale nie mam na nią pomysłu na razie. Muszę coś poszukać :grin:
Jak tylko coś znajdę to się pochwalę :grin:
Na razie tylko drobny dodatek do mojego pierwszego ślicznego VW :) Hehe :crazy:
Obrazek[/quote]

Kup jakiś środek do czyszczenia skóry a jeśli nie zadziała może jakaś pasta koloryzująca.Tapicerka CC,którą ja kupiłem wyglądała bardzo podobnie.. Miałem ten plus ,że niemusiałem martwić się o to jak ją ratować bo i tak całość była ponownie obszywana.

A podsufitkę jeśli masz czas to pobaw się w klejenie - jej demontaż nie jest za bardzo kłopotliwy.A ja na twoim miejscu kupił bym taka w dobrym stanie .Ceny nie sa az tak wygórowane za to .
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”