red sweetheart :)

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Bartosz85
Trochę już znaczę
Trochę już znaczę

Post autor: Bartosz85 »

Bardzo ladne polo. Daszek robi robote :) szkoda ze naprawiany :-( ale i tak najladniejsze czerwone polo jakie widzialem i jedyny open air jaki mi sie wogole podoba :) nie myslales nad zmiana felg, te srednio mi sie podobaja ale rzecz gustu. Powodzenia w modzeniu.
Awatar użytkownika
Blacku
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Blacku »

Kolor jak z ferrari :grin: ale autko gites majonez ;) ale ja jednak bym pomodził ale to twoja piaskownica i twoje zabawki :cool:
Samochód jest bogiem. Prędkość nałogiem. Tuning podstawą, Nitro zabawą. ;)
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: dumle »

myślałem nad zmianą felg (wolę z cieńszymi ramionami co by ładnie było widać pomalowane zaciski, chociaż te są fajne oldschoolowe :grin: ) i pomalowania całego auta od nowa w ten sam kolor, ale generalnie ciągle myślę też nad zmianą auta na większe (deska snowboardowa sięga mi praktycznie pod hamulec ręczny) więc nie jestem jeszcze zdecydowany w którą stronę mam iść :grin: :assasin:

a jakie byście mody proponowali? :beach:
Awatar użytkownika
Blacku
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Blacku »

No ładniej by wyglądała Pola na innych felach ;) No to już zmiana auta to tylko i wyłącznie twoja decyzja i zrobisz jak będziesz uważał ale moim zdaniem, jak potrzebujesz większe autko to nie przerabiaj nic, bo po przeróbkach możesz tak łatwo nie sprzedać autka :) :cool:
Samochód jest bogiem. Prędkość nałogiem. Tuning podstawą, Nitro zabawą. ;)
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

[quote=""dumle""]deska snowboardowa sięga mi praktycznie pod hamulec ręczny[/quote]

nie marudź :P dla chcącego nic trudnego, ja regularnie jeżdzę moim na dechę w 3 osoby + deski na pokładzie
i nie sprzedawaj, bo jesteś kolejną osobą która chce się pozbyć czerwonego polo

a autko w naprawdę fajnym surfowym klimacie :oki:
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""dumle""]ale generalnie ciągle myślę też nad zmianą auta na większe (deska snowboardowa sięga mi praktycznie pod hamulec ręczny) więc nie jestem jeszcze zdecydowany w którą stronę mam iść [/quote]
Gupi jesteś i tyle :P
Jedyna słuszna decyzja to zakup bagażnika dachowego, tak żeby się dechy chowały :)
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

w sumie mam oryginalny bagażnik od skody fabii który ponoć pasuje (nie sprawdzałem jeszcze ale uchwyty wyglądają na odpowiednie) i mocowania do nart/desek, także jakieś rozwiązanie niby jest jakbym miał jechać w dłuższą trasę z większą ekipą :P ale mimo wszystko kombi ułatwia życie zwłaszcza dla takiego włóczykija jakim jestem ja :D

z drugiej strony szczerze przyznam, że z wielkim bólem serca bym je sprzedawał - bo wiem że ledwo dostanę połowę pieniędzy ile faktycznie jest warte - prędzej bym je chyba rodzicom oddał a sobie kupił drugie :P

// hehe czaja wyprzedziłeś mnie :P
v
vanquisz
Początkujący
Początkujący

Post autor: vanquisz »

Może i wygodnie to nie było, ale ja wpakowałem 4 dorosłe osoby w polo 5d + nardy i dechy.
Deska (nawet 2) fajnie wchodzą pod fotel kierowcy/pasażera) tylko trzeba zdjąć zagłówki na tylnej kanapie.

Parapety rządzą :crazy:

A sprzedając polo, zastanów sie co byś mógł kupić w tym przedziale cenowym, zakładając że auto jest niemieckie i niezawodne.
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

zdecydowałem że jednak zostanę przy poli - dużo łatwiej jest mi się nią poruszać po ściśniętej stolicy niż miałbym to robić kombi :P

a tu pare fotek po "wymuszonych modach" hehe (podczas zimowych zabaw miałem czołowe spotkanie z ławką):

Obrazek

Obrazek

Obrazek

co sądzicie? wiem że lepiej jest pomalować od nowa.. ale póki co zbieram na motor, więc każdy fundusz ważny :P
Awatar użytkownika
Deska
Swój
Swój

Post autor: Deska »

hehehe powiem, że mi nawet pasuje to... hrhrhr :)

Wygląda jakby miało to tak właśnie być.
DESKASQUAD WLKP
ElectronicGreen
Patrz w lusterka! W124 Kupe Czyha..
Grupa ZachodniopomorskaVWielkopolska
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/999 ... 0b13e.html][img]http://images39.fotosik.pl/896/999fb30f
Awatar użytkownika
czaja
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: czaja »

[quote=""dumle""]co sądzicie? wiem że lepiej jest pomalować od nowa.. ale póki co zbieram na motor, więc każdy fundusz ważny [/quote]
Co to za nalepki jakieś psują efekt tej pieknej czerwonej bestii??
Awatar użytkownika
_edi
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: _edi »

mimo że to tylko wlepy wygląda mega pozytywnie :D
Twoja polówa ma chyba najsympatyczniejszy wygląd z wysztkich jakie widziałem - taki młodzieżowy samochodzik :P
szkoda tylko, że jeszcze obtarcia widać, no ale tak czy siak wygląd ma mega, od razu widać że auto do snowboardera należy
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote=""dumle""]ale póki co zbieram na motor, więc każdy fundusz ważny :P[/quote]
motor, czyli AJV z 6N czy motocykl siakis ? :D
Awatar użytkownika
m911
Swój
Swój

Post autor: m911 »

tak polówke zniszczyć

a taka ładna była... też uważam, że chyba najładniejsza na forum była :(
Seat Arosa 1,8T & VW Golf II 2.0 ABF
Awatar użytkownika
dumle
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

uwierzcie mi, że prawie łezki miałem w oczach, bo była dobrze zadbana i sam ją ciągle pieściłem... ale cóż, stało się i nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem :grin:

od małego kajtka yamaha R1 mi się śni .. :) a naklejki... ten "atom" to reklamę firmy dla kumpla robię hehe :D zaczyna robić ciuchy i to jest jego logo, więc wiecie - 2 pieczenie na 1 ogniu :grin:
ODPOWIEDZ

Wróć do „6N”