Moglo w sumie, pytanie czy miales taka sytuacje zeby je spalic? Chyba, ze byles na Nurburgring zeby wykrecic rekord i mi nic nie powiedziales (bo bym pojechal z Toba i Ci pokazal jak sie to robi ).
Ale tak jak Ci pisalem wczesniej i Bartek tez - reklamuj to, albo przyjma albo nie. I tak jestes klocki w plecy, tylko jest szansa ze dostaniesz nowe za darmo jezeli uznaja gwarke.
[quote=""kolo""]byczynho
proszę o pomoc nie o głupia uwagę za która nalezy się kartka...[/quote]
Lol? to nie jest głupia uwaga, tylko sama prawda -.- za stary jestem, żeby się przedrzeźniać o jakąś głupotę. Teraz wszystko pochodzi od chińczyków i nie ważne czy kosztuje 100 czy 200 i tak nie podziała nawet połowy tego czasu jaki działały stare oryginalne części.
Nie ma się co pienić. Jeśli Cię uraziłem to przepraszam.
bierzcie ATE nie ma co kombinować z BOSH'em na którym ostatnio się poślizgnąłem. Co do mojej sprawy zapewne klocki będą nowe a tarcza do przetoczenia... KUR.... po nie całym roku od wymiany...
Witam
Przeczytałem temat, w celu wyszukania różnic w hamulcach 1.0 a 3f, lecz z tego co przeczytałem różnic brak. Chciałbym się upewnić czy aby napewno nie było czegoś innego?
Przykładowo: chciałbym polepszyć hamulce u siebie, gdzie był przeprowadzony swap z 1.0 mono na 3f. Czy pompa hamulcowa albo serwo było być może większe w 3f? Czy dopiero wersja G40 miała wszystko inne niż pozostałe wersje polo? Z tego co czytałem to tak.
Teraz konkrety, planuje przeprowadzić porządny remont hamulców jeszcze w tym roku. Na przód będą raczej TArcze i klocki ATE. Czytając opinie użytkowników, zdecyduję się na ten zestaw. Do tego przewody chciałbym zmienić na miedziane, płyn też ATE.
Teraz pytanie, czy tarcze wentylowane i klocki o grubości 17,3 wejdą ? Wiem, wiem że wentylowane szybciej ścierają klocki.
Teraz co do tyłu. Do 2f podejdzie belka z tarczami od innego vaga?
[quote=""Speede_ZGL""]wentylowane szybciej ścierają klocki[/quote]
Bujda Nacinane i owszem, ale wentylowane nie Co do reszty niestety nie pomoge, bo nie jestem w temacie 2f.