Dawno nic nie pisałem a w polo powoli coś się działo, mniej lub więcej nie mniej jednak coś działałem. W wolnych chwilach zrobiłem sobie rozpórkę na przód (niektórzy uparcie twierdzili że nie dam rady):
Z braku laku znowu założyłem dokładke od Jetty:
Z ważniejszych rzeczy to został wymieniony rozrząd, pasek od pompy wtryskowej, pompa wody i pasek od alternatora.
Z mniej istotnych to dystanse po 1cm na stronę, alu rygle, bagaj z gratami. Pospawany został również tłumik który naderwałem.
Jakieś tam ogólne foto:
Juz teraz wiem że wróci murzyński front i będzie jeszcze parę naklejek a z czasem mam nadzieję to cała szyba będzie w stickersie.
przód teraz z dystansem i dokładką bardzo ładnie, masywnie wygląda, z czarnymi lampami będzie bandzior ale tylko jak się patrzy na niego stojąc na wprost
Kilka fociszy z Pasłęka i drogi powrotnej:
Widziałem spora ekipę z PKP, ale nie wiedziałem jak podejść zagadać :crazy: . Ale polówki oblokane i robią robotę.
widziałem widziałem.. całkiem blisko nawet stałeś;) beczka rzucial się w oczy
sezon 2011 http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.p ... &start=420
\'10
Nowy Staw
I cultstyle w Wilczych Laskach
II zlot VW w Pasłęku
VW Mania
\'11
Nowy Staw rozpoczęcie sezonu w Toruniu Majówka cultstylu w Mielnie III zlot vw w Pasłęku
Dzięki, ale to nie SMOOR-y ! ROTA RB ! Raz mi machnęli dowód, bo miałem tablice z przodu US, no i poleciało za koła od razu też... Jak wiem że stoi kontrola to się czaję za innymi jak lis do ru...
Zakładając 165/55 będzie znacznie lepiej, ale wtedy gleba większa potrzebna
O pardą ale strasznie podobne do Rota.
Nie chcę zapeszać ale jak dobrze pójdzie to będzie gewinde na przodzie. A jak nie wypali to będziemy kombinować z innymi gumami i talerzykami.
Powrócił mudzyński front
I mudzyńskie kierunki
---------------------------------------------
Z mechanicznych rzeczy to zostaje jeszcze do ogarnięcia ręczny.
Polo miało iść do ludu ale jakoś tak za dużo w niego włożyłem i przywiązałem się trochę.
Więc zaczną się poszukiwania drzwi bo oba są do wymiany. No i w końcu zmiana opon na jakieś normalne. I jak Bozia da to będzie jeszcze BRA
A wiesz że taki czarny front podoba mi się i chyba pokombinuje coś u siebie
masz lampki malowane sprayem w środku i oklejone dodatkowo z zewnątrz? czy tylko folia na zewnątrz?
Czemu założyłem z powrotem stary i sfatygowany zderzak? Bo ten lepszy jest w trakcie robienia na gładko i pójdzie w kolor A czemu założyłem rosta? Zeby odwrócić uwagę od zderzaka .
Tylna klapa jak i zderzak również są w trakcie gładzenia.
Udało się wychaczyć schowek i przycisk od grzanych dup
Jak tylko ogarnę zderzaki i klapę to daję tylne nadkola do poszerzenia.