Kurcze takie czerwono-czarne połaczenie naprawde wyglada grubaśnie, najlepiej to widac na foto z twojego ostatniego posta, normalnie az slinka cieknie, niby seria ale jest naprawde dobrze utrzymana
Od dłuższego czasu nic nie pisałem w temacie,a trochę rzeczy uległo zmianie. Teraz przy ładnej pogodzie umyłem auto i postanowiłem pocykać kilka fotek i opisać to co zostało zrobione od czasu ostatniej sesji zdjęciowej.
Zaczynając od początku: Znaczki poleciały w czarny połysk - w końcu się przekonałem i jestem bardzo zadowolony z wyboru :crazy: Przyciemnione ori kierunki FER czarną folią. Nowe były nadal za jasne do reszty oświetlenia Kierownica została obszyta na nowo skórą. Tym razem cała na gładko. Zostało zrobione podświetlenie nóg,bagażnika oraz wnętrza na kolor biały-zimny ledowy
A teraz już winter time nowe klocki ATE nowy aku Centra Futura 53ah 540a zabezpieczenie w formie kosmetyków na zimę (Megs Paint Cleaner oraz zakupiony w zeszłym roku Autosol Hard Wax)
Dodatkowo kupiłem ręcznik 60x60 do osuszania karoserii po myciu i nową gąbkę megsa do nakładania wosku
A tak auto wygląda w całej okazałości na zimowym setupie
Ostatnio zmieniony 02 sty 2013, 21:51 przez pawellini, łącznie zmieniany 1 raz.
W Grosza Garage zawsze Polówki mile widziane Ostatnio posiedziałem kilka godzin żeby ją zrobić. Łapy wysiadały nie powiem że nie :crazy:
A gleba? Będzie flota,będzie gleba. Priorytetem w nowym roku będzie rozrząd i ogarnięcia skrzyni biegów,czyli wymiana tulejek bo ze wstecznym różnie bywa.
Dzięki Krzysiu za ciepłe słowa :piwo: Petardy nie ma,ale tak jak pisałem m.in w nocnych że felgi chcę sprzedać i na wiosnę coś nowego wrzucić,ogarnąć mechanikę i gleba dopiero. Z racji że ostatnio Polo więcej stoi jak jeździ,to myślę że modów trochę przyjdzie tego roku
Owszem, pracy włożone jest masę w ten samochód... tylko jedna rzecz mi nie przypadła do gustu, ta kierownica... Obszyta jest bardzo ładnie, ale nie pomyślałeś może o tym aby kupić kierę z Airbagiem i dopiero tamtą obszyć ? Ogólnie wygląd tej kierownicy już w ori setupie mi się kompletnie nie podoba... A będą szerokie zderzaki ?
Źle gadacie, bo petarda jest, tylko trzeba ją jeszcze odpalić, czyli najprzyjemniejsze na koniec :good:
Najpierw perfekt seria (stan techniczny, wizualny, detale!), a później dopiero się bawimy, glebą i kołem :buba:
Myślę, że jak Paweł położy już auto i zamontuje koło to i z czasem mu się szerokie zamarzą... zaraz się będzie pewnie zarzekać (jak każdy kto zaczynał od wąskich... ), ale kiedyś wspomni moje słowa :cool2:
Dla mnie już jest bomba bardzo rzadko się zdarza, aż tak zadbana seria! :piwo:
Diego69 akurat czteroramienna kiera mi się nie widzi,a że opinie na temat tej są jakie są to postawiłem pójść pod prąd i pokazać jak może być zrobiona ta kiera poprawnie Kubis podziękował :piwo: Jacoo dlatego też trzeba dopracować ostatnie duperele i zająć się zabawkami - gleba i koło :crazy:
w planach widzę sprzedaż borbetów więc powinno być dobrze, tylko musisz cenę ustalić na akceptowalnym poziomie bo jeśli będzie podobna do tej poprzedniej to nie widzę szans na pozbycie się tego koła ;-)