Klapa to odwazny krok,ale jak w aucie jest duzo nielegal :butcher: staje sie fajniejszy i nie ma co sie piescic a mandaty sa nie uniknione klapa przyciaga jak magnez niebieskich :bye:
Jak się zabrałeś do klapy? Kto Ci to robił? Każdy blacharz się tego podejmie żeby coś takiego wymodzić? Co mu trzeba podać? Wymiary czy co jeszcze potrzebuje do zrobienia klapy japan?
Nie sztuką jest zwrócić na siebie uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich.
[quote=""street_polo""]Jak się zabrałeś do klapy? Kto Ci to robił? Każdy blacharz się tego podejmie żeby coś takiego wymodzić? Co mu trzeba podać? Wymiary czy co jeszcze potrzebuje do zrobienia klapy japan?[/quote]
ja robiłem z kumplem który pomagał mi spawać, hmm co trzeba? stara wnęka i trochę wyobraźni, to tak jak układanie puzzli trochę.
Wystarczy rogi ze starej wneki uzyc :oki: noi oczywiscie tablice usa przypasowac wymiarem i dzialac,spawac i spawac ja swoja tym sposobem tez zrobiłem:) sprawa jest prosta,sprawna reka i pojdzie,ale wiadomo trzeba chciec
No z tym zderzakiem to poleciał koleś dobrze...chyba musiał być na niezłym kacu jak się za to brał...ulepa Ci zrobił..jak chcesz to przywieź do mnie,mam magika od takich spraw..powodzenia w modzeniu :oki: