jakie felgi ???

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
Alan6R
Namiętny pisarz
Namiętny pisarz

Post autor: Alan6R »

woolfik kolego chyba coś Ci się myli z cenami. Ja za komplet nowych felg stalowych 15" ori VW zapłaciłem 400 zł + do tego kołpaki 4 sztuki, które przejechały 2 tyś km z Golfa VI ori VW za 160 zł - stan jak nowe. Więc jedna felga z kołpakiem wyszła mnie 140 zł, a myślę że w tej cenie nowej porządnej felgi nie kupisz.
Ślesin 2009 | Pławniowice 2009 | Pławniowice 2010
VW Polo 6R 1.2 TSI Highline.
[url=http://www.motostat.pl/vehicle-stat
Awatar użytkownika
wegi3
Newbie
Newbie

Post autor: wegi3 »

czyli jak bedzie najlepsza opcja ! ? Pacnąć je na srebrny :D ?
b
bubel69
Mały interesant
Mały interesant
Kontakt:

Post autor: bubel69 »

[quote=""m911""][quote=""Paffcio""][quote=""wegi3""]noo byly juz na lustro róznymi preparatami czyscilem ale to jednak jeszcze nie to ! :D[/quote]
koledze chodzi o polerke taka jak u mnie na mercedesach, czyli usuniecie lakieru i wypolerowanie felg na połysk...[/quote]

ta, powodzenia na tych felgach :grin:[/quote]

Obrazek

1h roboty - teraz tylko polerka mechaniczna i gotowe.

Obrazek

Jest na nich pełne lustro, że można się przeglądać teraz, tyle że nie mam aktualnego zdjęcia.
Awatar użytkownika
woolfik
Początkujący
Początkujący

Post autor: woolfik »

No ja to liczyłem metodologią 140 za stalówkę nową+180*n za komplet kołpaków, gdzie n to liczba tajemniczych zniknięć kołpaków pomniejszona o 1 ;) A zresztą - nie ma o czym gadać, bo i tak mnie nie przekonacie.

PS. Pod kołpakami zimą gromadzi się śnieg, syf i wyważenie leci ;)

--edit--
grr, już miałem wypłaconą kasę, a w serwisie, gdzie rzekomo były enzo okazało się, że ktoś się pomylił i mają na stocku zupełnie coś innego. A zamówienie z katalogu to już kilkaset zł więcej. Poszukiwania będą trwały do czwartku 21.10, najwyżej w akcie desperacji nabędę stalówki ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
m911
Swój
Swój

Post autor: m911 »

nie napisałem że się nie da...

średnio to wygląda :scratch:
Seat Arosa 1,8T & VW Golf II 2.0 ABF
Awatar użytkownika
JuStIcE
Redaktor Magazynu Klubowego

Post autor: JuStIcE »

bubel69
No wygląda lepiej niż przedtem, ale z utrzymaniem feli w takim stanie będziesz miał trochę roboty :D Zapytaj WaCkiego ile spędza przy swoich audikach :D
Mój Białas Czerwona Perła

Jeżeli piszę bez polskich znaków
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

[quote=""JuStIcE""]bubel69
No wygląda lepiej niż przedtem, ale z utrzymaniem feli w takim stanie będziesz miał trochę roboty :D Zapytaj WaCkiego ile spędza przy swoich audikach :D
[/quote]
wystarczy dobry plyn do mycia naczyn :)
Awatar użytkownika
woolfik
Początkujący
Początkujący

Post autor: woolfik »

W dwóch ASO nie było stalówek na stanie, a koszt takowych na zamówienie to ~220 PLN/szt :shock: Aoox, trafiłeś po prostu na martwy sezon i Ci się udało. Nabyłem ostatecznie Dotz Imola za 949 komplet. Nie jest to szczyt designu, ale nie są szpetne, mają prosty kształt łatwy do mycia. W ciągu tygodnia-dwóch postaram się założyć osobny temat z fotkami mojego Polo na letnio i zimowo, a ten temat jest do zamknięcia.
Obrazek
Awatar użytkownika
adam_adam91
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: adam_adam91 »

Witram zastanawiam sie czy kupic szeroka stal do mojej Poli na przyszly sezon o parametrach srednica 14" 4x 8j i et okolo 22. felgi maja sezon. Nie wiem czy podejda poniewaz mam seryjne zawieszenie. Zastanawiam sie czy nie bedzie tarlo o nadkola...
Przy kupnie szerokiej stali na co nalezy zwracac uwage? I jakie oponki na to naciagnac?
I <3 German Style

Czarna Wdowa
viewtopic.php?f=29&t=29308
Awatar użytkownika
paffcio
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: paffcio »

przenosze do stylingu - nastepnym razem wybieraj odpowiedni dzial przy zakladaniu tematu...
Awatar użytkownika
mario
Uzależniony
Uzależniony

Post autor: mario »

Awatar użytkownika
Maciej
Mały interesant
Mały interesant

Post autor: Maciej »

Przy serii zawieszeniu może wygladac troche jak traktorek bo za wysoko a przede wszystkim sprawdź czy są proste i jak pospawane czy ciagły ładny spaw zeby nie było problemów ze szczelnoscią
Pozdro
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mari88 »

Witam. Panowie planuje na przyszły sezon zakupić inne felgi, i zwracam sie z prośbą do was, co najlepiej by pasowało do mojej Polówki ?? zalezy mi na tym,zeby było nisko i szeroko, a do tego coś nieoklepanego, myślałem nad brockami 14, steffany, lub jakas szeroka stal, moze macie jakies inne propozycje ? wklejam zdjecie pogladowe jak auto obecnie wyglada na moich felgach, z gory dzieki za pomoc !!

Obrazek
Awatar użytkownika
krzyDOLAR
Global Moderator
Global Moderator

Post autor: krzyDOLAR »

ja bym zostawił to co jest, tylko przemalował na białą perłę :)
Awatar użytkownika
mari88
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: mari88 »

hmm z malowaniem to nie wiem czy taki dobry wybór, meczyłem sie torche z polerką a teraz to zamalowac : D troche szkoda. fele troche mi sie znudzily, trzy sezony na tym samym kole to chyba wystarczy, chce cos szerszego bo mam tylko 7J
ODPOWIEDZ

Wróć do „pytania dotyczące stylingu”