Witam :hello:
Nie wiem czy to zgodne z tym wątkiem , ale mam pytanie:
Jeśli ktoś ma wlepe i czasem różnie bywa z tymi rzeczami
jeśli zblaknie lub będzie uszkodzona , to klubowicz może chyba dostać nową ?
Tak oczywiście wiem że trzeba będzie zapłacić,
pytałem ponieważ zgłosiłem kandydaturę i jakoś
tak dziś mnie naszła ta myśl o tej wlepie co by było jak by się uszkodziła :blush2:
Dziękuję za info :
pozdrawiam :piwo:
Witam, sprawa wygląda tak, że kasę wpłaciłem itd... wlepkę dostałem i w tym problem... wlepka jest uszkodzona. Pisałem do kogoś kto był odpowiedzialny za kasę...ale nikt się nie odezwał co dalej z tym będzie ? to nie z mojej winy wlepka jest uszkodzona. a tak wygląda wlepka: to co zaznaczone to nie da się odczepić od folii...
nie wiem czy dobry temat wybrałem, jak nie to sorry ale innego nie widziałem.
kolego nie dostałem żadnego PW z reklamacją... napisz adres wysyłki na pw a wysle nowa
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
rozek do 19 września jestem na wygnaniu u rodzinki.
Tzn. razem z PaYem wyprowadziliśmy się ze starego miejsca zamieszkania i teraz PaY walczy z remontem nowego, bym z dzieciakami mogła tam niebawem zamieszkać. Obiecuję, że jak się tylko ogarniemy z przeprowadzką zapewne ruszy nowa edycja.
Pisałam bodajże, że po wakacjach... dodajmy do tego, że po studenckich. Myślę, że pod koniec września zaczniemy zbierać zapisy.
No moja lepka tez pozostawia wiele do zyczenia, probowalem ja przykleic ale sie zwyczajnie nie da, papier przykleja sie do liter, polowa liter nie odchodzi z folia tragedia to przykleic, niby sie jakos udalo ale po 5 minutach kropki odpadly dwie litery rowniez, takze jesli chodzi o lepe to jedna wielka lipa.
[quote=""WaCki""]No moja lepka tez pozostawia wiele do zyczenia, probowalem ja przykleic ale sie zwyczajnie nie da, papier przykleja sie do liter, polowa liter nie odchodzi z folia tragedia to przykleic, niby sie jakos udalo ale po 5 minutach kropki odpadly dwie litery rowniez, takze jesli chodzi o lepe to jedna wielka lipa.[/quote]
ciekawe bo ja te same wlepy z tej samej partii bez problemu odkleiłem i przykleiłem....
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy Wyróżnienie] Derby na PJ
[img]http://
Pozwól ( PaY )
Że się wtrącę : ale ja często kleję , i pierwsze to porządnie trzeba odtłuścić
klejoną powierzchnię a jak coś to dowiedzieć się czy nie trzeba kleić na mokro ,
ja oczywiście kleję wszystkie naklejki i te podobne na gorąco do 60c
i nigdy nie było problemu , gorzej jest odkleić :this:
[quote=""harnasisko_""]sluchajcie a mam takie pytanie bo zglosilem sie na klubowicza ale do keidy mam wplacic pieniadze bo nie wiem.[/quote]
Napisz PW do PaY'a
Bądź wejdź na WLEPY:kto ma wpłacić a kto jeszcze ma czas-aktualizacja05.09
i poszukaj własnego nicku.
ale lepiej pisz PW do PaY;a :write: