[quote=""rat4""]Lyszyk co byś powiedział na takie kieruneczki ori hella smoked?[/quote]
Fajne,ale ja już nie dokładam do auta żadnych pieniędzy.Teraz tylko pranie i ogarnięcie fotela kierownika.No i tą dokładkę muszę zmęczyć :banghead: A kierunek ogarnę może spreJEM :jester:
LyszyK sprayowanie lamp jest dobre do czasu (zakładając, że z początku nie przesadzisz i nie wyjdzie mrok - robi się wtedy strasznie matowy kolor), jeden odprysk i niestety trzeba od nowa walić, a to gówno do lamp jest strasznie nietrwałe - chyba, że masz coś lepszego niż motip do lamp.
Przerabiałem u siebie ten temat i o ile na tylnych lampach zdało egzamin to niestety na migach odpryski uprzykrzyły życie.
Jak coś to chyba folia jedynie, ale najlepsze rozwiązanie to faktycznie hella black jak planujesz zostać na takich ciemnych lampach.
Borek
póki pudełko zapałek wchodzi pod wahacz od strony siarki można się swobodnie poruszać wszędzie po całej europie (oczywiście z wyjątkami :blush2: ) ... dalej to już nieporozumienie....
Jak to zrobisz pokaż efekt, bo kiedyś z rurektuning poruszałem ten temat u siebie i po głowie chodził właśnie dystans na tył (idento parametry felgi i też ori nadkola). Z tym, że nie wiem czy 10mm nie będzie już przesadą, chociaż generalnie nie ma czegoś takiego jak za szeroko