- - JAK ZOSTAC KLUBOWICZEM? NOWE ZASADY - -

Klubowicze, zasady Klubu. Jak zostać jednym z Nas?

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

Post autor: maziunia »

[quote=""harnasisko""]sluchajcie a mam takie pytanie bo zglosilem sie na klubowicza ale do keidy mam wplacic pieniadze bo nie wiem.[/quote]
harnasisko zgłosiłeś się 27 sierpnia. Tzn. po 26 września można Ci nadać rangę klubowicza - jeśli oczywiście zostanie opłacone "członkostwo".
Teoretycznie na wpłatę masz 2 miesiące - 60 dni, jeśli ona nie nastąpi, po tym czasie z rangi kandydata znów zostaje się tylko zarejestrowanym userem.

Co do wpłaty i nr konta:http://vwpolo-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=42&t=24
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

PaY
Ciekawe czy nie cie kawe nie istotne, wazne ze nie pierwszy raz kleje taka lepke, i pisze jak jest nie chce drugiej tylko, wyrazam opinie na temat tej co dostalem, i niestety musialem sciagnac reszte bo bez jednego "w" "p" i "o" jezdzil nie bede.
Awatar użytkownika
kolo
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: kolo »

Powiem tak jak kleiłem swoją wlepkę jakiś miesiąc temu może mnie to kilkakrotnie przyklejałem i odklejałem tą folię żeby wszystkie literki mi się ładnie odczepiły i tak powoli przy każdej literce aż do skutku ładnie się odczepiło i super się trzyma na samochodzie. Moje zdanie jest takie że trochę cierpliwości trzeba na to mieć. WaCki może faktycznie jakaś chusteczkowa Ci się trafiła - różnie to bywa ;)

pozdrawiam
Kedy ?

viewtopic.php?f=89&t=21116 - GreenLine Edition
Awatar użytkownika
WaCki
Zainteresowany
Zainteresowany

Post autor: WaCki »

[quote=""kolosensei""]Moje zdanie jest takie że trochę cierpliwości trzeba na to mieć.[/quote]
Kleilem to prawie pol godziny, robilem dokladnie tak jak mowisz, bo nie pierwszy raz mam do czyniena z taka naklejka.
[quote=""kolosensei""]WaCki może faktycznie jakaś chusteczkowa Ci się trafiła[/quote]
Lepiej bym tego nie ujal.
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

WaCki w każdej partii wlep trafią się jakieś "lewe egzemplarze" - trzeba było napisać pw do mnie lub PaY'a poszłaby zapewne wlepa raz jeszcze.
Tak czy siak raz jeszcze PaY wyśle wlepę do Ciebie.
Dodam tylko, że po raz trzeci zmieniamy wykonawcę wlep, bo bardzo ciężko znaleźć kogoś, kto po pierwsze podejmie się wycięcia i obrania tak drobnego wzoru, po drugie zrobi to w taki sposób, by dało się ją nakleić.
Sama, gdy sporo czasu temu naklejałam swoją wlepę miałam problem z literkami właśnie - szpileczka poszła w ruch i jakoś się dało coś zdziałać.
Tal więc wszystkim przyklejającym cierpliwości życzę :).
Awatar użytkownika
Gabriel
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Gabriel »

Siemka ja wpłaciłem 2 września i do dziś mi nic nie wiadomo czy dostanę wlepkę .
pisałem na pw odpowiedzi nie dostałem mam nadzieję że dostanę coś dobrego :niewiem:
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

kol. Gabriel nie siedzę non stop na koncie klubowym by wiedzieć kto już wpłacił a kto nie.... sprawdzam co najmniej raz na tydzień.... po za tym troszkę wyrozumiałości jestem w trakcie przeprowadzki..... a tak po za tym 30 dni od zgłoszenia przez Ciebie kandydatury minęło 16 sierpnia, czyli jakieś 2 tyg poźniej wpłaciłeś nie mam tego Tobie za złe bo każdemu może się zapomnieć itp. więc proszę Ciebie i pozostałych o wyrozumiałość....

pozdrawiam
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
PaY
Swój
Swój
Kontakt:

Post autor: PaY »

w poniedziałek wrzuce do skrzynki wlepki do osób

SAKOSG40
DIEGO69
ROLANA
GABRIEL
CZMC
WACKI
[size=12px]I miejsce megarowerek[/b]
II miejsce turniej siatkówki
Ślesin 2011]I miejsce megarowerek[/b]
III miejsce Plac Manewrowy
Wyróżnienie]
Derby na PJ
[img]http://
Awatar użytkownika
stekvw
Zainteresowany
Zainteresowany
Kontakt:

Post autor: stekvw »

[quote=""Gabriel_""]Siemka ja wpłaciłem 2 września i do dziś mi nic nie wiadomo czy dostanę wlepkę .
pisałem na pw odpowiedzi nie dostałem mam nadzieję że dostanę coś dobrego :niewiem:
[/quote]

PaY : ma rację i popieram , wszyscy muszą się liczyć z tym że kolega PaY ma mały
nie ład bo się przenosi i było to wspomniane w którymś poście.
A Przystępując do " Kandydata"
jest wyraźnie napisane ( przegląd skrzynki odbywa się raz w tygodniu ,
a jak się nie mylę to raz w miesiącu jest wysyłka )
A też trzeba wźąść pod uwagę to że banki czy poczty czasami mają lekkie opóźnienia .

CIERPLIWOŚĆ :beach:
Stanisław Makowski
Pasja, to najlepszy biznes.

Moje polo
Zobacz tutaj>>>>
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

[quote=""stekvw""]a jak się nie mylę to raz w miesiącu jest wysyłka[/quote]
Raz na tydzień sprawdzamy stan konta, jak jest coś do wysłania to się wysyła, jak nie to w następnym tygodniu.
Do 20 września z wysyłkami może być nieco kiepsko, bo przeprowadzka i remont, o czym już wspominaliśmy się nam napatoczyły. Potem wszystko wróci już do normy.
Awatar użytkownika
Angelo
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Angelo »

Pay wytlumacz mi o co chodzi z ta wplata kasy po terminie?? na 11 pazdziernika?? Bo zupelnie nic nie wiem z tego :P :blush2: :shock:

a oki juz wszystko wiem tyle ze ja wplacilem odrazu :niewiem:
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2010, 16:44 przez Angelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje Polo 6n2 1.4 benzynka srebrne :)
Awatar użytkownika
Gabriel
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Gabriel »

Cześć :good: nie chciałem nikogo urazić. Przepraszam PaY i Maziunia :piwo: zwracam honor !
nie chciałem nikogo obrazić czy urazić ! Życzę udanej przeprowadzki i bardzo przytulnego mieszkanka
m
maziunia
Mały Spamer
Mały Spamer

[quote=""Gabriel""]Przepraszam PaY i Maziunia [/quote]
Nie ma problemu. My też pamiętamy jak z wytęsknieniem oczekiwaliśmy naszych wlepek. Po prostu prosimy o wyrozumiałość. Do końca września powinniśmy ogarnąć już całą sytuację.
Pozdrawiamy :).
Awatar użytkownika
Ralph
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Post autor: Ralph »

[quote=""Angelo""]Pay wytlumacz mi o co chodzi z ta wplata kasy po terminie?? na 11 pazdziernika?? Bo zupelnie nic nie wiem z tego :P :blush2: :shock:

a oki juz wszystko wiem tyle ze ja wplacilem odrazu :niewiem:[/quote]

To się nazywa brak umiejętności czytania ze zrozumieniem czytanego tekstu ;)
Opel Vectra C GTS 2.0 Turbo - 217,9 KM i 378,6 Nm
Obrazek
Awatar użytkownika
Angelo
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: Angelo »

[quote=""Ralph""][quote=""Angelo""]Pay wytlumacz mi o co chodzi z ta wplata kasy po terminie?? na 11 pazdziernika?? Bo zupelnie nic nie wiem z tego :P :blush2: :shock:

a oki juz wszystko wiem tyle ze ja wplacilem odrazu :niewiem:[/quote]

To się nazywa brak umiejętności czytania ze zrozumieniem czytanego tekstu ;)[/quote]

No moze troszke przesadzilem. Nie zrozumialem ale juz kumam :P srki
Moje Polo 6n2 1.4 benzynka srebrne :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Informacje o klubie”