ad 1) sprawa podtrzymania zasilania po wyjęciu kluczyka - opisywana w innym temacie - kwestia podłączenia
ad 2) radio jak kilka innych, z ciekawszych funkcji filtr dolnoprzepustowy
Witam wszystkich.Chciałbym się was zapytać jak ustawić tzw. podbicie bassów w radiu Sony CDX-GT310 bo trochę się pogubiłem i jak możecie to zaproponujcie mi dobre ustawienia tego radia.Z góry thx.
nie ten dział trochę , ale odpowiem.
Funkcja Bass Boost to zło , odradzam używanie, jeśli chcesz mieć dobre ustawienia EQ http://instrukcja.pl/i/sony_cdxgt310_pl na stronie 11 masz jak ustawić tony niskie, wysokie i średnie
ustaw jak lubisz
Cześć i czołem, wczoraj zakupiłem 6N'ke, jednak poprzedni właściciel wymontował swoje radio.
Szukałbym taniego modelu, używki, ale żadnego ścierwa z Chin / Birmy etc. Załóżmy że do 180 zł.
Co można by polecić? Pozdrawiam.
[quote=""Dzejson666""]Cześć i czołem, wczoraj zakupiłem 6N'ke, jednak poprzedni właściciel wymontował swoje radio.
Szukałbym taniego modelu, używki, ale żadnego ścierwa z Chin / Birmy etc. Załóżmy że do 180 zł.
Co można by polecić? Pozdrawiam. [/quote]
Witam pytanko jakie radio wybrać z navi, zależy mi aby miało wejście AUX, USB, bluetooth ponieważ z tego zawsze korzystam, no i nawigacja aby działała prawidłowo. Myśle nad NAVIHEAVEN NA-7195 fajne radio dość niedrogie i tu właśnie mam wątpliwości (u mnie kosztuje ok. 900 zł. ) mi dziwi mnie cena dlaczego takie tanie. Jeśli ktoś zna inne radio z tego przedziału cenowego śmiało pisać. A i jak w przypadku NA-7195 chciałbym aby był wysuwany panel ekranowy jak w tym radiu.
Miałem kiedyś Naviheaven'a. Bardzo dobra jakość dźwięku (naprawdę porównywalna z kenwoodem), ja mając budżet na navi, kupił bym go. Wart swoich pieniędzy.
A może ktoś ma więcej opinii, wujek google zgupiał, pytania moje dotyczą tego:
1. Jak system audio czy aby dobrze pracuje ?
2. Awaryjność urządzenia.
3. Instalacja odbiornika TV/ GPS, koszty itp.
4. Instalacja w VW Polo 6N czy ktoś to ma są jakieś problemy ?
Bardzo bym prosił o pomoc bo po prostu obecne radio oddało ducha i naprawa nie opłaca się. Więc postanowiłem zaszaleć i radio z navi zakupić.