najbrzydszy z mozliwych, czyli ta jasna zielen :-D
do polo imo najlepiej pasują jakies delikatne felgii, bo sam samochod raczej duzych gabarytow nie jest, wiec masywne felgi odpadają w przedbiegu!
z poczuciem smaku nie jest zle, gorzej jesli chodzi o ta strone merytoryczma, czyli wszytko co sie wiaze z technicznymi sprawami ;-)..
to tez pytam, jakie beda najwłaściwsze dla tego modelu
Moja polówka jest ciemno zielonego koloru i zakupiłem ją trochu obniżoną a wiec pytanie czy warto pchać się w 13 czy 14 ? i które z tych podanych będą najbardziej odpowiadały do niej sory ale jestem laik w tych sprawach :(
[quote=""wesol""]dlaczego nie montowan rozmiaru popularnego jakim jest 195/65/15 ja sie pytam gdzie kupilem nowe opony falkena na necie przed zima za 320 zl za pare sie ja pytam?[/quote]
Zamontuj, ale Ci kolo nie wejdzie w nadkole wtedy
Wesol ja mam polo sprowadzone z niemczech felgi z tyłu to 14 cali, 8 cali szerokości i opona 195/45 w naciągu ET 15. Na tych felgach moje polo przyjechało z Niemiec. co ty na to?
Mam zaklepane błotniki z tyłu i na bardzo niskim ustawieniu gwintu mieści sie aby aby... Choć wydaje mi sie ze lekko wystają ale same ranty felg a nie opony. Na zachodzie to przechodzi... Czemu?
So I pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head
B*tch, I’ma pick the world up and I’ma drop it on your f*ckin’ head Mój czerwony diabeł na forum viewtopic.php?f=29&t=8557&p=106179#p106179
nie ma sensu pchać się w 13'' jeśli ma to dobrze wyglądać
jak wygląda auto na dotz imola znajdziesz na tym forum, bo sporo osób ma te felgi
co do reszty to szału nie robią, ale szpecić też nie będą, poza tymi: http://www.motoricus.pl/product/ENZO+R+ ... 07448.html trochę paskudne
imho najładniejsze właśnie dotzy, chociaż w tej cenie kupisz indianapolisy z oponami, które też będą fajnie wyglądać:
Szczerze powiedziawszy pasowały by mi albo DEZENT RE 5,5x14 ET35 lub własnie te DOTZ Imola 6,0x14 ET38 tylko jeszcze na to jakies oponki by sie zdały ?
z pewnością chcę mieć opony minimum 185 co by mój czort dobrze się kleił na zakrętach.. nie będzie większego problemu jakbym założył profil np 45?
no i drugie pytanie: da się zabezpieczyć felgi tak, aby ich nikt nie ukradł? bo martwi mnie to, że czasami stawiam samochód w różnych częściach wawy i stoi do późna, a nie chce się ciągle martwić, że ktoś mi je podprowadzi... :/
mam pytanie chce zalozyc do swojego polo felgi et 38 16x7jj i mam pytanie czy wejda???i jeszcze chce dobrac do tego opony 195/45/16 ,bedzie to pasowalo??prosze o szybka odpowiedz <plis>
Ja mam sruby zabezpieczajace z najnizszej polki, to po pol roku juz lebki zardzewialy, a klucz do nich jest odlany z tak lipnego metalu, ze sie zuzyl po 3 akcjach zmian kol.