mocus na tej aukcji też byłem i w opisie nie było mojego polo więc już nie wiedziałem czy gośc po prostu nie wymienił wszystkich modeli czy może u mnie jest włożone coś innego. Dzięki jeszcze raz, pzdr.
Na aparacie z oznaczeniem końcowym AB też będzie działać bo na taki zmieniłem u siebie, różni się tym, że czujnik jest przesunięty o 90* i ma konektorek masy do osłony p.zakłóceniowej.
Bo mi silnik nie równo chodzi, telepie buda. I to nie sa swiece ani kable WN bo sprawdzielm. I autko troche duzo pali ponad 7,5 litra. Silnik 1.3 na wtrysku.
Wg. mnie spalanie norma, a co do pracy silnika to szukaj najpredzej w ukl. zaplonowym stare kable, zuzyte swiece kopulka lub palec, najlepiej otworz maske w nocy i patrz po kablach czy nie ma przebic
Bylem zobaczyc, nie ma przebic. Swiece wkrecilem i wyczyscilem. Dwie srodkowe najlepiej przepalały, boczne troche słabiej ale tez ok. Kopułke wyczyscilem.
Wziałem kable z kopułka na 2 godzinki do domu na grzejnik, po wsadzeniu z powrotem nie równa praca silnika ustała. Ale po chwili znowu to samo. Czyli kable do dupy?