no właśnie tak na oko kazałem w wulkanizacji po 2,2 dmuchnąć, ale chciałem sprawdzić na pewno jak jest, nie ugina się zbytnio i na dołkach jest tez miękko wiec chyba tyle zostanie, pozdro
Jeszcze mnie tu nie było, POLO piękne kolorek bardzo mi się podoba, Wszystko jak najbardziej w moim guście :oki: A zimowe koła lepiej wyglądają niż stal
Dziękuje za miłe słowa ale jak Kamil88C napisałeś to jest magia GTI mojego wkładu poza felunkiem nie ma jeśli chodzi o wygląd, staram się tylko utrzymać auto w dobrym stanie i cieszyć się jazdą
dzisiaj doszły nowe graty do wymiany :
ori termostat z temperaturą otwierania 80st. do gti plus oring
wojtasllb
kolorek piekny fajne GTI przed kupnem Lyszykowej Polówki Gti,miałem ochote kupić i już nawet (oglądałem) 6n2" czerwoną jak twoja ale wybór padł na 6n1
winą kozy nie są felgi, a seryjne springi gti według mnie felunek pasuje, na żywo bardzo fajnie sie komponuję przez swoja szerokość, polo wygląda na takie napompowane :cool2: wiadomo każdy ma swój gust, miały być na zimę stalaki ori vw odnowione,nawet dekielki już zamówiłem,ale za taką cenę jak te nowiutki starlite, było by głupstwem pchać się w stalowe używki :amen:
10.02.11 -170120km-wymieniony kompletny rozrząd, płyn chłodniczy i termostat, autko nagrzewa się tak jak należy i trzyma temp. w każdych warunkach jazdy :yahoo:
plus nowe wycieraczki (już zamontowane) :
i świeżutki olej: jeszcze tylko filtry i kanał potrzebuje do szczęścia
Dobry wybór jeśli chodzi o wycieraczki Sam ma takie od 3 lat i gdyby nie pękła mi obudowa od jednej przez ta zime to bym dalej jeździł. Do wiosny czekam i jeszcze raz kupuje Plus tych wycieraczek jest tai ze w porównaniu do np płaskich Valeo mi w zimę wogole nie zamarzaly
wczoraj wieczorem polo dostało nowy olej, filtry(oprócz paliwowego) i nową grzałkę odmy :
Jednak nie skończyło sie na samej wymianie, oto co zastałem:
Wszystko zostało umyte gorącą wodą z detergentem włącznie z całą obudową filtra, a sama odma została dodatkowo przepłukana benzyna ekstrakcyjną, wszystko wygląda jak nowe jedynie węże gumowe przez to że zalegała w nich olejowa masa ,guma od wewnątrz straciła gładka powierzchnie i rozpuściła się tworząc chropowaty baranek który można wałkować w nieskończoność, na pewno przy kolejnej zabawie z odma będą one wymienione na nowe.