[quote=""dogu""]Klejone na jakiejś taśmie dwustronnej[/quote]
Ot to. Kamil obawiał się że mogą być problemy ze zdjęciem. A ja zaproponuję coś innego - listwy z 6N2 I to w czerni, fajnie by się komponowały z frontem
dogu
Wystarczy podgrzać za pomocą opalarki lub suszarki i powoli ściągać , one są na jakimś kleju
u mnie był jakiś czarny .
Ja kiedy zdjąłem te listwy to zauważyłem że poprzedni właściciel malował bo mam ślady łączenia przed malowaniem nie ściągał tych listew .
Właśnie wtedy zacząłem szaleć wokół auta , i zauważyłem że gościu z komisu źle powiedział że auto nie było uderzone bądź powypadkowe .
U mnie pewnie gość okleił listwy i leciał z lakierem , pewnie chciał zakryć miejscowe korozje .
ja latem na tylnym nadkolu walczyłem a podczas czyszczenia odkryłem szpachlę przy dolnej części nadkola ,
a i lakierowanie też źle mu wyszło , ale poprawiłem i jest ok , jak się ociepli to jeszcze robię z drugiej strony .
ciekaw jestem co tam znajdę . :scratch:
dogu Ja nie ruszalem, bo fajnie komponuja sie z Czarnym frontem i nie daj boze pod listwami cos beje, albo klej nie zejdzie, inny odcien cokolwiek i tylko dochodzi problem.
[quote=""Garek92""]Mam czarne polo czy takie kierunki zgrywaly by sie jakos?[/quote]
Sam ocen, link do mojego w podpisie pod postem ;] Mi osobiscie sie juz nudza, ale trzeba przyznac, ze robia robote na wiekszosci kolorow ;]