PozdraVWiam
Moderatorzy: Global Moderator, Moderator
A wykupiłeś ją w końcu czy zrezygnowałeś? Właśnie wiem że to firmy ubezpieczeniowej i zastanawiam się czy warto w ogóleGwarancje mozesz przedluzyc,tez o to pytalem bo przy kupnie nie bralem poniewaz taka gwarancja budzi watpliwosci z tego wzgledu ze to nie jest juz producenta a firmy ubezpieczeniowej,a jak wiadomo ubezpieczyciel moze zawsze cos podwazyc i z naprawy nici
Dzień Dobry! Dziękujęy za zaufanie do produktów Castrol! W nawiązaniu do dyskusji, jeśli nasze produkty posiadają wymagane przez producenta normy - mogą być stosowane podczas serwisów gwarancyjnych. Odpowieni produkt, do danego pojazdu można znaleźć na naszej stronie internetowej lub napisać do mnie na priv- chętbie pomogę cos dobrać- nie chcę tutaj, żeby nie było reklamy- z przyjemnościa pomogę we wszelkich kwestiach technicznych.sPoOn pisze: Wiesz co, ja zakupiłem 5 litrowych butelek SLX i dałem to ludziom z ASO. Po wymianie oddali mi jedną nienapoczętą i jedną z odrobiną oleju na dnie więc wychodzi na to, że jakieś 4 litry niecałe.
Pozdrawiam