no dzieki za pogladowe zdjecie, autko kozak, ale jak patrze na ceny xenonow to mi sie ich odechciewa, 1500zl to dla mnie zdecydowanie za duzo, chyba jednak kupie Depo. a jak mozna spytac ile dales za grill od GTI?
daniel0407
ja będę miał na sprzedaż FK czarne jakbyś chciał. Cena będzie bardzo okazyjna bo są delikatnie porysowane od wewnątrz. Zastanów się i daj znać.
Grill do GTI - 139 zł (teraz droższy bo Euro drogie)
Ślesin 2009 II miejsce w rzucie felgą (10,5 kija) III miejsce na najładniejsze Polo zlotu Pławniowice 2009 Kozienice 2010 VI miejsce na najładniejsze Polo zlotu Pławniowice 2010 Ś
koledzy przyznam sie wam ze kupilem polo uszkodzone i one mialo xenony zalozone, lampy przednie zostaly wybite ale ocalaly przetwornice, i teraz mam takie pytanie czy jak kupie lampy FK lub DEPO to czy bedzie sie dalo podlaczyc oryginalne przetwornice pod te lampy i jak dokupie zarowki? czekam na odp z gory dzieki.
Jeśli to Polo miało oryginalne xenony to NIE będą pasowały !!!!
Ślesin 2009 II miejsce w rzucie felgą (10,5 kija) III miejsce na najładniejsze Polo zlotu Pławniowice 2009 Kozienice 2010 VI miejsce na najładniejsze Polo zlotu Pławniowice 2010 Ś
ale zestaw hid ma inna końcówkę pod żarnik niż oryginalny xenon (D2S) więc nie pasują. Jeśli chcesz to ja wezmę od ciebie te przetwornice jeśli to oryginały hella.
to byly oryginalne xenony, nie tam zaden HID, ocalały przetwornice i jeden zarnik, dlatego wlasnie pytam sie czy da sie je podlaczyc jakos pod lampy DEPO,
Mam 3 lampy lecz nie wiem od czego. Myślałem ze do mojego classica ale nie, są szersze i zachodzą na boki auta. Myślałem nad Audi 80 B1 ale nie jestem pewien :blush2: jaką mają wartość??