Toto jeszcze nie znalazłem G40 :this:
Teraz myślę nad kolorem ale co się odwlecze to nie uciecze
No by trza było się spotkać!!!!
Dzisiaj wyrwałem przedni zderzak
Troszkę rudej się znalazło ale w końcu to nie nowe auto :!:
A po 2h ciężkiej walki udało mi się założyć pomarańczkę :yahoo:
kolor musi być unikatowy i jedyny w swoim rodzaju...piszesz o jakimś błękicie - jak najbardziej, mnie osobiście podobają się również odcienie grafitu, poza tym jest w necie trochę zdjęć pomodzonych Polówek to i kolor można sobie wybrać
Prawdziwego mężczyznę poznasz po tym jak dba o swoje auto.
no tak ja też myślałem że to takie proste a tu zonk nie mogę się właśnie zdecydować ciężka sprawa wybrać kolor wiedząc że to musi jakoś wyglądać i że nie zmienię go szybko bo troszkę to jednak kosztuje
tobiasty fajny ale za ciemny szukam jaśniejszego i to o dużo taki mieniący się prawie w srebrny Widziałem na fotkach z rotenburga takie 86c2f jasny błękit z kroplami wody na masce namalowane ale nie umiem znaleźć tej fotki :banghead:
Bogusz1989 Ja nie będę malował kropel na masce po prostu widziałem takie polo pajtak w oryginale to normalnie tablice miałem przykręconą do zderzaka a w tym są zrobione takie dziury na uchwyty
Witam po dość długiej przerwie
parę fotek ze spotu autko w nie najlepszym stanie na zimowym setupie :blush2: Niestety spocik dla mnie zakończył się już w Jastrzębiu Pęknięty przewód hamulcowy
Autko przeszło gruntowny remont przewodów hamulcowych które zostały wymienione na miedziane Tak więc już nie powinno być takich niespodziewanek