Kontrolka hamulca ręcznego

Moderatorzy: Global Moderator, Moderator

Awatar użytkownika
patrykbadyl
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: patrykbadyl »

Witam, podepnę się troszkę ale mam takie same objawy jak opisane tu:

[quote=""guzik021""]witam. mam ten sam problem , po odpaleniu silnika 3 razy piszczy i zaczyna mrugac kontrolka od recznego, a kontrolka od ABSu świeci caly czas. Podpinalem auto pod komp i wyszlo ze lewy ABS tył do wymiany wiec wymienilem ale nic to nie dalo nadal piszczy i mruga kontrolka recznego i swieci kontrolka od Absu :/ Jak myslicie co to moze byc?? moze z tym czujnikiem od ABSu trzeba cos ustawic??? bo ja sam go wymienialem[/quote]

z tym, że ja nie mam absu, ale objawy są takie same, po odpaleniu jest ok ale jak tylko ruszam i przekroczy powiedzmy 1500 obrotów 3 razy pika i cały czas miga kontrolka z wykrzyknikiem...
Awatar użytkownika
patrykbadyl
Raczkujący
Raczkujący

Post autor: patrykbadyl »

[quote=""patrykbadyl""]

z tym, że ja nie mam absu, ale objawy są takie same, po odpaleniu jest ok ale jak tylko ruszam i przekroczy powiedzmy 1500 obrotów 3 razy pika i cały czas miga kontrolka z wykrzyknikiem...[/quote]

nie wiem jak z tym absem jest ale znowu jest to samo, pika 3 razy i cały czas podczas jazdy mruga, włącza się przy jakiś 1500-2000 obrotów i miga powiedzcie co to może być bo zaczyna mnie wkurzać
ODPOWIEDZ

Wróć do „elektryka + centralny zamek”