Koło docelowo RLS jeżeli wypali, jeżeli nie, będę dalej szukał, w kwietniu będzie spawany przedni zderzak mianowicie miejsce na rejkę + zaprawki, następnie akcja malowanie całego auta i wrzucenie koła, później -> tunel lupo, ciemny sufit, zmiana radia, zastanawiam się czy zostać przy tych lampach z 6N2, czy zarzucić HBM, halogeny na swoje miejsce muszą wskoczyć, pluję sobie w brodę, że w tamtym roku nie pykło wnętrze z cc, ogólnie powoli do przodu, planów na ten rok jest mega dużo, jak uda się zrealizować 80% to będę zadowolony w 2014 może uda się dostać na jakiś dobry event, musi być gruby grubas. Dzięki za dobre słowo.
Apropo akcji z kołpakiem, jest to dosyć łatwy zabieg, zaopatrujemy się w kołpaki większe od felgi stalowej, najlepiej org. i jak najbardziej płaskie. u mnie padło na audi 16' za które zapłaciłem 50 zł

Następnie czas na swoistą "dewastację" przyda się pomoc drugiej osoby, która będzie trzymała nasz kołpaczek, odpczepiamy "drut" ze środka, następnie w moim przypadku odpalamy kontówkę z małą tarczą i zcinamy wszystkie zaczepy i inne wystające elementy, następnym krokiem będzie wygładzenie naszego cięcia papierem ściernym.
Porównanie przed i po wykonanych pracach

Jak przymocować kołpak ? Jest kilka sposobów początkowo u mnie miało nie być widać opasek, zrobiłem mocowania w kołpakach, leczc nie mogłem dobrze przyczepić trytytek od wewnętrznej strony, ograniczył mnie słaby dostęp i pełne stalówki, i po jakiejś 1,5 h spasowałem i przymocowałem najłatwiejszym sposobem, czyli złapałem za "łopatki" lekko złapałem za felgę, druga osoba starała się trzymać kołpak w ustalonej pozycji na oponie i zaciągałem opaski, ważne aby kołpak był w miarę równo przymocowany, aby podczas jazdy nie robił się efekt jajka, ja już raz musiałem poprawiać, ponieważ kołpaki poluzowały się, lecz gdy zrobimy to poprawnie to nawet przy prędkości 140 km/h nie powinno się nic złego dziać.
Oto zaczepy które nie zdały u mnie egzaminu

Można przymocować je także wiercąc dziury z przodu kołpaka i złapać opaskami jedna osoba ma tak zrobione i dobrze trzyma lecz w ten sposób mamy dziury w kołpaku. 3 cim rozwiązaniem i chyba najlepszym jest wywiercenie dziurek w łopatkach przy rancie i w ten sposób zamocowanie naszych alukołpaków. Ja już nie miałem niestety na to czasu i chęci, jeżeli ktoś chce się w to bawić to polecam. Każdy robiąc to, może oczywiście wprowadzać swoje innowacje aby polepszyć efekt. Powodzenia i mam nadzieję, że troszeczkę pomogłem.